ASZF

Alapelvünk, hogy kizárólag olyan kertet adunk át, amelyet saját magunk is elfogadnánk, így csakis a legjobb minőségű, hosszú éveken át tesztelt alapanyagokkal dolgozunk, legjobb tudásunk alapján. Éppen ezért, munkánkra bátran vállalunk garanciát.

Általános árgarancia

Úgy gondoljuk, a korrekt munkavégzés már az árajánlatnál elkezdődik. Annak érdekében, hogy megrendelőnknek ne kelljen rejtett vagy váratlan költségek miatt aggódnia, a mindkét fél részéről jóváhagyott árajánlat elfogadása után az árakon nem módosítunk.

Gyepszőnyeg garancia

Gyepszőnyeg-telepítés esetén kétféle garanciával dolgozunk, attól függően, hogy az adott kertben automata öntözőrendszerrel vagy kézi locsolással gondoskodnak a növényzet öntözéséről. Ennek oka, hogy egy-egy gyepszőnyeg-telepítés után a kerttulajdonost minden esetben jótanácsokkal is ellátjuk, arra vonatkozóan, hogyan öntözze kertjét. Míg egy öntözőrendszer esetén akár a helyszínen be is programozhatjuk a rendszert, a kézi locsolás esetén sokkal nagyobb a veszélye annak, hogy a gyepszőnyeg a nem megfelelő öntözés miatt ég ki vagy roncsolódik.

  • Az öntözőrendszerrel ellátott területnél 100% eredési garanciát adunk. Ez azt jelenti, hogy ha a 2-3 hetes betapadási időszak után a gyepszőnyeg állapota nem megfelelő, az adott részt díjmentesen telepítjük újra.
  • Öntözőrendszer nélküli területre részleges garanciát vállalunk. A kézi öntözésből, nem automata öntözőrendszerrel töténő locsolásból eredő hibák miatt nem tudunk garanciát vállalni. A nem megfelelő öntözés hatására kiszáradhat és akár ki is rohadhat a gyepszőnyeg. A nem megfelelő locsolás okozhatja a gyepszőnyeg lerakása utáni hézagok ( felpöndörödik, szét nyílik) jelentkezését is.

A betapadás után ( 1-2 hét) keletkező talajegyenetlenségi problémákat sem tudjuk garanciában kezelni. Ezek a következők szoktak lenni.

  • Locsolás után a területre bemennek és a lábnyomok miatt alakulnak ki gödrök.
  • A vakondháló alatti vakond, pocok járatok miatt a talaj megsüppedhet.

Hidrovetés garancia

Ahogy a gyepszőnyeg-telepítés, úgy a hidrovetés sikerét is nagyban befolyásolja az öntözés minősége. Emiatt ebben az esetben is kétféle garanciával dolgozunk.

  • Öntözőrendszerrel ellátott területnél 100% kikelési garanciát adunk, vagyis abban az esetben, ha megfelelő öntözés mellett sem látható a várt eredmény, a hidrovetést megismételjük.
  • Öntözőrendszer nélküli területre részleges garanciát vállalunk. Amennyiben a kerttulajdonos nem az általunk javasoltak szerint biztosítja a kert öntözését, sajnos nem tudunk felelősséget vállalni a nem megfelelő kikelésért. A részleges garancia részleteiről mindig az árajánlat elfogadása előtt állapodunk meg a kerttulajdonossal.

Öntözőrendszer garancia

Az általunk telepített öntözőrendszerekre 2 év garanciát vállalunk. Ha ez idő alatt – rendeltetésszerű használat mellett – bármilyen probléma merülne fel, kollégáink díjmentesen javítják a rendszert.

Fontos, hogy öntözőrendszer-garanciánk a téliesítést és a tavaszi üzembe helyezést nem tartalmazzák, illetve nem terjednek ki a helytelen használatból eredő károsodás kijavítására. Ahhoz, hogy garanciánkat igénybe vehesse, kérjük őrizze meg az öntözőrendszer telepítésére vonatkozó teljesítési igazolás és számlát!