Füvesítés ára

Füvesítés áraink csak irányárak. Természetesen lehet kalkulálni vele, hogy mennyi lehet az ára egy füvesítésnek. Füvesítés ára akkor is változik, ha más minőségű fűmagot használunk.

Gyepszőnyeg vásárlás a webshopunkban! Kattints!

Nagyon fontos kiemelnem, hogy füvesítés árajánlatok összehasonlításánál figyelembe kell venni, hogy vannak kertépítők akik nem fejlesztenek és nem költenek százezreket, milliókat modern gépekre. Ilyen a hidrovetőgép is. Hajlamosak azzal győzködni az ügyfeleket, hogy ugyanazt a hatást elérhetik, ha kézzel elszórják a fűmagot, mintha hidrovetéssel füvesítenének.

Füvesítés ára változhat a fűmag típusok miatt is:

  • Árnyéktűrő fűmagkeverékek: Félárnyékos, árnyékos helyeken történő füvesítéshez.
  • Kaszáló fűmagkeverékek: Elsősorban kaszálva hasznosított takarmánytermő gyepek telepítésére alkalmazható.
  • Sport fűmagkeverék: Nagy igénybevételnek kitett gyepterületek, játszóterek, hétvégi telkek, sportolásra használt gyepfelületek létesítésére, valamint felújítására alkalmas keverék.
  • Prémium fűmagkeverék: Kertek, parkok, igényes gyepfelületeinek kialakítására.

Füvesítés irányárak

Az áraink alaposan átgondolt árak, amelyek minőségi termékek, és szolgáltatások árai. Nem tudunk és nem is akarunk alacosny minőségű termékeket alkalmazni.

1

Füvesítés előnye

Figyelembe lehet venni a terület sajátosságait a fűmagválasztásnál.

1

Füvesítés gépesítés

Egy gépet használunk, amin egy 200 literes tartály van, ebben összekeverjük az alapanyagokat és kilocsoljuk a területre. 

Füvesítés hatékonysága

Rekordunk 7 nap alatt 3cm-es fű, köszönet a hidrovetés technológiának. 

Talajelőkészítés

Kertépítés előtt, nagyon fontos a talajelőkészítés! Fontos tudni, hogy a talajelőkészítésnél, minimum 10 centiméteres, termőrétegre van szükség,de legjobb, ha megközelíti a 20 centiméter mélységet.

Hidrovetés

A szakszerű gyepszőnyegfektetés mellett az ápolási műveletek, mint a rendszeres nyírás, tápanyag-utánpótlás, megfelelő öntözés, stb. az alapja az egészséges, szép sűrű gyepnek. Csak teljes gyökeresedés után vegyük használatba gyepünket.

Füvesítés után

Mit kell tennünk hidrovetés után? Hogyan gondozzuk és locsoljuk a füvet? Néhány tippel és jó tanáccsal segítünk, hogy hosszú ideig megőrizhesd a zöldellő füvet.

Így érsz el bennünket!

Keress bennünket, biztos lehetsz benne, hogy minket elérsz 🙂

Szigetszentmiklós, Dunaújváros

+36307133335

kert@kertspecialista.hu