Kerttervezés

Helyszíni felmérésünk alkalmával közösen kitaláljuk a Ön kertjének képét!

kertspecilaista logo szines 2

Tökéletes kert, szakember segítségével

 

Ha valóban a maximumot akarjuk kihozni kertünkből, a legjobb döntés, ha kerttervező szakember segítségét kérjük. A legszebb, leglátványosabb kertek szinte kivétel nélkül szakember kezeinek nyomát viselik magukon, „elárulják”, hogy tulajdonosuk mekkora figyelmet fordított arra, hogy megtalálja a megfelelő kerttervezőt.

Kerttervezés

Egy profi szakember négyzetméterre pontosan ki tudja számolni, hogy hová, mit érdemes ültetnie, szem előtt tartva, hogy minden évszakban legyen olyan növény a kertben, amely szépségével kitűnik az épp „pihenő” társai közül. Ha profival dolgozunk, olyan okosan megtervezett, fenntartható kertünk lesz, amely csak annyi munkát és költséget fog igényelni, ami feltétlenül szükséges, de semmivel sem többet – egy szakember tudja, hogyan építsen olyan kertet, ami kényelmesen, egyszerűen fenntartható, mégis mindig öröm lesz ránézni. Szintén fontos szempont, hogy a jó kert harmóniában marad a lakókörnyezettel, magával a természettel is.

 

Kerttervezés

 

Egy jó kert egy beszélgetéssel kezdődik

Amikor kerttervezésre kerül a sor, megrendelőnk fejében általában már él egy homályos kép álmai kertjéről, azonban nem tudja, hogyan hozhatná azt létre a valóságban. Éppen ezért, a kerttervezés mindig egy kötetlen hangulatú, mégis alapos beszélgetéssel és helyszíni felméréssel kezdődik. Szakemberünk ekkor felméri a kerttulajdonos elképzeléseit, igényeit, például milyen hangulatú, színvilágú kertet szeretne, vannak-e kedvenc növényei (vagy olyanok, amelyeket nem kedvel), mennyi időt tud a kertre fordítani. Kerttervezőnk pontosan tudja, hogy milyen kérdéseket érdemes feltennie, és hogy az elmondottak alapján Önnek milyen kert lesz az ideális. Mindehhez figyelembe veszi kertje környezeti adottságait, például a talaj-összetételt vagy az árnyékos és napsütötte területek arányát. Ezek beépítése a kert koncepciójába nagyon fontos.

Mindezeknek köszönhetően az átfogó kertterv gyakorlatilag az Ön elképzeléseinek papírra vetett, szakértő szempontoknak is megfelelő változata lesz.

 

Kert tervezés

Miután a fenti részletekben megegyezünk megrendelőnkkel, elkészül a tulajdonképpeni kertterv, amely egy kerttervező programban rajzolt kertészeti terv.  A kerttervre tervezhetik a kollégák az öntözőrendszert.

 

Kerttervezés árba

 

Kiszámítható költségek, pontos ütemezés

A kertterv alapján a kivitelezés minden lépése ütemezhető. Mivel a munkálatok így teljesen tervezhetőek, a munka menete folyamatos és lendületes lesz, időpazarlás nélkül. A kerttervnek és árajánlatnak köszönhetően Ön mindig pontosan tudni fogja, hogy milyen munkálatokat, mennyi idő alatt, milyen költségekkel hajtunk végre kertjében. A munkafolyamat a tulajdonos anyagi helyzetének megfelelően ütemezhető, és a végén garantált, hogy egy megalkuvások nélküli, szép, élvezhető és a lehető legkönnyebben fenntartható kertje lesz.