Gyepszőnyeg

Nálunk rendelhet szállítással és szállítás nélkül is!

 

A vásárolt gyepszőnyeg mellé lehet választani gyepszőnyeg telepítést is.
25kg/tekercs súlyú gyepszőnyeg telepítését, bízd a profi strapabíró csapatunkra.
Eredési garanciával.

Nagyon fontos

2021-ben 12000 m2 feletti gyepszőnyeget értékesítettünk a családi házas ügyfeleinknek. Nagyon fontos, hogy számlaképes partnerekkel dolgoztassanak, mert nagyon sok volt a 2021-es évben a segítséget kérő ügyfél, mert valaki felvette az előleget, nem adott semmit, aztán bottal üthették a nyomát. Csak komoly cégekkel szabad dolgoztatni és csak tőlük szabad vásárolni, mert az építőipar emelkedése nagyon sok egynyári vállalkozót termelt, akinél nem tudja az esetleges garanciális problémákat megoldani. Keressen bennünket bizalommal. Cégünk 2004 óta van az ügyfelek szolgálatában.

Gyepszőnyeg rendelés

Gyepszőnyeg rendelést nem fogadunk telefonon! KÍZÁRÓLAG űrlapon vagy email-ben lehetséges a ertekesites@kertspecialista.hu címen.

Gyepszőnyeg vásárlás

Gyepszőnyeg vásárláskor küldünk egy díjbekérőt, ha az ellenérték átutalásra kerül, küldjük a számlát, amivel átvehető a gyepszőnyeg. Utalás nélkül nem szed fel a termesztő gyepszőnyeget.

Gyepszőnyeg árajánlat

Email-ben adunk ajánlatot, vagy ajánlatkérő űrlap kitöltése után, mivel a kiszállítás költségét a szállított mennyiség és távolság függvényében a fuvarozó cég határozza meg. Hétköznap dolgoznak csak.

N

Minimális rendelés

Gyepszőnyeg vásárlás esetén , nincs minimális rendelési mennyiség!

1

Mérete

A gyepszőnyeget egy 250cm hosszú és 40 cm széles fűcsíkként kell elképzelni. A vastagsága 3cm.

1

Súlya

Száraz időben 25 kg, csapadékos idő után 30-40 kg. Egy raklapra kb. 40 négyzetméter gyepszőnyeget raknak fel, ami így minimum 1 tonna.

1

Gyepszőnyeg

A gyepszőnyeg nem található meg Szigetszentmiklóson, kizárólag Gyál-Felsőpakony, vagy Apostag telephelyen vehető át, vagy tekinthető meg személyesen.

1

Szállítás

Kiválaszthatja, hogy a gyepszőnyeg szállítást, a gyepszőnyeg termesztővel leszerződött fuvarossal kéri vagy saját maga oldja meg. Ami biztos, hogy nagy mennyiség esetén EKR rendszerbe be kell jelenteni a szállítást.

1

Telepítés

Gyepszőnyeg telepítést is vállalunk, amennyiben szüksége van rá. Akár előkészített talajra is. Ön elvégzi a talajelőkészítést, mi pedig szakszerűen telepítjük a gyepszőnyeget.

1

Kertépítés

Komplett kertépítést is vállalunk, füvesítést amennyiben erre van szüksége.

1

Öntözőrendszer

Kérésre öntözőrendszert is tervezünk, telepítünk. Ehhez szükség van tervre vagy helyszíni kert felmérésre.

Gyepszőnyeg tárolása

A gyepszőnyeget a felszedéstől számított 24 órán belül le kell teríteni a végső helyére. Amennyiben a napi hőmérséklet 20-25fok felett van, a felszedés (kiszállítás) napján le kell fektetni. Amennyiben valamilyen oknál fogva erre nincs lehetőség, a gyepszőnyeg tekercseket kitekert állapotában – lehetőleg árnyékos helyre – terítsük le és gondoskodjunk a megfelelő öntözéséről. 

A gyepszőnyeg összetekert állapotában meleg időben 1 napig, hűvösebb időben maximum 1,5-2 napig maradhat, különben a fény hiányától megsárgulhat, víz hiányában pedig kiszáradhat. 

Próbáljuk meg olyan helyen tárolni, hogy ne érje erős nap a melegben, esős időben pedig fedett helyen. Semmiképp ne takarjuk le a tekercseket ponyvával, fóliával, mert befülledhet alatta az összetekert gyep. 

Gyepszőnyeg tulajdonságai

 • Angol perje ( Lolium perenne), Réti perje ( Poa pratensis ), és Vörös csenkesz ( Festuca rubra ssp.) legkorszerűbb fajtáinak keverékéből termesztett gyepszőnyeg,
 • szép, szőnyegszerűen tömött állomány,
 • garantált gyommentesség,
 • jó terhelhetőség,
 • magas ellenállóképesség,
 • gyors regenerálódás,
 • gyorsan és könnyen leteríthető.

 

Gyepszőnyeg tárolása

A gyepszőnyeget telepítés után nem javasolt terhelni, főleg öntözés után, mert a felázott föld süppedős és nyomot hagyhat a lábnyomunk, ezáltal hepehupás lesz a talaj. 

Ha szükséges rámenni a kertépítéskor frissen telepített gyepszőnyegre, mindenképp az öntözés előtt tegyük azt meg, amikor nem vizes a fűA gyepszőnyeg betapadási ideje (amikor is teljesen legyökerezik új helyén) kb 2 hét. Melegebb időben ez kevesebb is lehet. Ezt úgy tudjuk ellenőrizni, hogy nem lehet felemelni a tekercset, mint egy szőnyeget. 

N

Sport gyepszőnyeg

A sport gyepszőnyeg élénk színű, üde, gyommentes gyep, amelyet nagy szívvel ajánlunk családi házak kertjébe, sportpályák, focipályák füvesítésére, hiszen átlagon felüli teherbírással rendelkezik. 

A sport gyepszőnyeg jelentősen hosszú élettartamú gyep fajta, gyors megújúló képességének köszönhetően.

N

Árnyéktűrőt gyepszőnyeg

Az árnyéktűrő gyepszőnyeg speciális fűmagkeverékből áll. 

Kifejezetten árnyékos/félárnyékos területekre ajánljuk. Azokra a részekre, ahová egyáltalán nem vagy csak részlegesen süt a nap (pl. épület, bokrok, fák árnyékolják be a területet)  

Az általunk kínált gyepszőnyegről sok pozitív visszajelzést kapunk.

 • Szép zöld színű a forgalmazott gyepszőnyeg
 • Sűrű, tömött gyepszőnyegen hihetetlen végig heveredni,
 • Jól bírja a terhelést,
 • A szomszéd is akar rendelni 🙂
 • Gyors kiszolgálás!

Amennyiben kérdése lenne a gyepszőnyeg forgalmazással hívjon bennünket bizalommal a +36307133335-ös telefonszámon munkanapokon 9 és 17 óra között, vagy írjon emailt az ertekesites@kertspecialista.hu e-mail címre.

Gyepszőnyeg információk

 • A gyeptégla mérete 40cm*250cm ez pontosan 1 m2
 • A súlya 20-30 kg között mozog, nedvességtartalom függvényében. Egy kiadós eső utáni gyepszőnyeg felszedésnél biztos lehetünk benne, hogy 25 kg felett lesz a súlya. Ilyenkor figyelembe kell venni, hogy amivel szállítani akarjuk a gyepszőnyeget, az milyen teherbírású.
 • A gyepszőnyeg szállítása raklapon történik.  Egy raklapra 40-45 m2 gyepszőnyeget lehet rárakni. A raklapot és gyepszőnyeget fóliával tekerik be, hogy ne tudjon gyorsan kiszáradni.
 • Gyepszőnyeg kiszállítás hétköznapokon történik, általában 12 óráig ez meg is történik. Szombati napon csak célfuvarban lehet kiszállítani, de pénteki felszedéssel. Ez a nyári kánikulában nem megfelelő, mert befülled a gyepszőnyeg.
 • A gyepszőnyeg rendelést 1-3 munkanappal a kiszállítás előtt kérjük leadni.
 • Saját szállítás esetén gyepszőnyeg vásárlásnál, következő nap reggel a gyepszőnyeg átvehető.

Gyepszőnyeg info

A 3-4 fűfaj 11-13 fajtájából növekedő gyepszőnyeg-kezdeményt 14-18 hónapig a legjobb körülmények között gondozzunk, amíg látványra széppé, dússág fejlődik és a gyökérzete annyira megerősödik, hogy jól viselje a gépesített felvágást, összetekerést, szállítást és leterítést. Így lesz a gyepszőnyegből élő, üde, zöld, tömött és erős gyökerű pázsit.

Gyepszőnyeg információ

Gyepszőnyeg forgalmazás árak, alaposan átgondolt árak, amelyek minőségi terméket tükröznek. A ára nem tartalmazza a szállítás költségét, egyedi számolás alapján, a telephelytől számított távolságtól és a rendelt mennyiségtől függ.
Ezek a gyepszőnyeg  árak csak gyepszőnyeg vásárlás esetén érvényesek. Tehát ha nem a cégünk végzi el a telepítést.

Az gyepszőnyeg árak 2022 Március 19-től érvényesek visszavonásig.

Gyepszőnyeg telepítése

Hosszú időbe és sok kísérletezésbe telt, mire megtaláltuk azt a gyepszőnyeget, amelyet nyugodt szívvel nevezhetünk kifogástalan minőségűnek, de sikerült: gyönyörű, dús és szabályos, amelyre ránézve másra sem vágyunk, csak hogy leheveredhessünk a bársonyos zöld fűbe.
Első osztályú alapanyag: 14 hónapig szakértők által nevelt és szakszerű ápolással kezelt gyep, amely a teleptés követően azonnal tökéletesen mutat, 2 hét betapadási idő elteltével pedig terhelhető is. Bízunk a minőségében, ezért bátran vállalunk 100% betapadási garanciát minden általunk lerakott gyepre. Természetesen öntözőrendszer szükséges.

Hidrovetés technológiával is elérhetünk gyepszőnyeghez hasonló, vagy akár jobb gyepet otthonunkban.