Gyepszőnyeg

Nálunk rendelhet szállítással és szállítás nélkül is!

 

A vásárolt gyepszőnyeg mellé lehet választani telepítést is.
25kg/tekercs súlyú gyep telepítését, bízd a profi strapabíró csapatunkra.
Eredési garanciával.

Ára

 • 01m2-10m2: 3000 Ft/m2
 • 11m2-25m2: 2528 Ft/m2
 • 25m2-200m2: 2199 Ft/m2
 • 201 m2-400m2: 2078 Ft/m2
 • 401 m2-1000m2: 2043 Ft/m2
 • 1001 m2- … : 2007 Ft/m2

A ára nem tartalmazza a szállítás költségét.A kiszállítás ára egyedi számolás alapján, a telephelytől számított távolságtól és a rendelt mennyiségtől függ.

Gyepszőnyeg webáruházunk

 Rendelhetsz közvetlenül a webáruházunkból is gyepszőnyeget.

https://www.gyepshop.hu

Rendelés

Gyepszőnyeg rendelést Telefonon 06307133335, űrlapon vagy email-ben lehetséges a ertekesites@kertspecialista.hu címen.

Vásárlás

Vásárláskor küldünk egy díjbekérőt, ha az ellenérték átutalásra kerül, küldjük a számlát, amivel átvehető a gyepszőnyeg. Utalás nélkül nem lehet felszedni, mivel romlandó termék.

Árajánlat

Email-ben adunk ajánlatot, vagy ajánlatkérő űrlap kitöltése után, mivel a kiszállítás költségét a szállított mennyiség és távolság függvényében a fuvarozó cég határozza meg. Hétköznap dolgoznak csak.

N

Minimális rendelés

Vásárlás esetén , nincs minimális rendelési mennyiség!

1

Mérete

A 250cm hosszú és 40 cm széles fűcsíkként kell elképzelni. A vastagsága 3cm.

1

Súlya

Száraz időben 25 kg, csapadékos idő után 30-40 kg. Egy raklapra kb. 40 négyzetméter gyepet raknak fel, ami így minimum 1 tonna.

1

Raktári elérés

Nem található meg raktárban, kizárólag Gyál-Felsőpakony, vagy Apostag telephelyen vehető át, vagy tekinthető meg személyesen.

1

Szállítás

Kiválaszthatja, hogy a szállítást, a  leszerződött fuvarossal kéri vagy saját maga oldja meg. Ami biztos, hogy nagy mennyiség esetén EKR rendszerbe be kell jelenteni a szállítást.

1

Telepítés

Gyepszőnyeg telepítést is vállalunk, amennyiben szüksége van rá. Akár előkészített talajra is. Ön elvégzi a talajelőkészítést, mi pedig szakszerűen telepítjük.

1

Kertépítés

Komplett kertépítést is vállalunk, füvesítést amennyiben erre van szüksége.

1

Öntözőrendszer

Kérésre öntözőrendszert is tervezünk, telepítünk. Ehhez szükség van tervre vagy helyszíni kert felmérésre.

N

Balatoni ügyfeleknek

A www.balatonikertepites.hu oldalunkon is elérhetsz.

Gyepszőnyeg tárolása

A felszedéstől számított 24 órán belül le kell teríteni a végső helyére. Amennyiben a napi hőmérséklet 20-25fok felett van, a felszedés (kiszállítás) napján le kell fektetni. Amennyiben valamilyen oknál fogva erre nincs lehetőség, a tekercseket kitekert állapotában – lehetőleg árnyékos helyre – terítsük le és gondoskodjunk a megfelelő öntözéséről. 

A összetekert állapotában meleg időben 1 napig, hűvösebb időben maximum 1,5-2 napig maradhat, különben a fény hiányától megsárgulhat, víz hiányában pedig kiszáradhat. 

Próbáljuk meg olyan helyen tárolni, hogy ne érje erős nap a melegben, esős időben pedig fedett helyen. Semmiképp ne takarjuk le a tekercseket ponyvával, fóliával, mert befülledhet alatta az összetekert gyep. 

Tulajdonságai

 • Angol perje ( Lolium perenne), Réti perje ( Poa pratensis ), és Vörös csenkesz ( Festuca rubra ssp.) legkorszerűbb fajtáinak keveréke,
 • szép, szőnyegszerűen tömött állomány,
 • garantált gyommentesség,
 • jó terhelhetőség,
 • magas ellenállóképesség,
 • gyors regenerálódás,
 • gyorsan és könnyen leteríthető.

 

Gyepszőnyeg nevelése

A 3-4 fűfaj 11-13 fajtájából növekedő füvet 12-14 hónapig a legjobb körülmények között gondozzunk, amíg látványra széppé, dússág fejlődik és a gyökérzete annyira megerősödik, hogy jól viselje a gépesített felvágást, összetekerést, szállítást és leterítést. 

Telepítés után

A telepítés után nem javasolt terhelni, főleg öntözés után, mert a felázott föld süppedős és nyomot hagyhat a lábnyomunk, ezáltal hepehupás lesz a talaj.
Ha szükséges rámenni a kertépítéskor frissen telepített gyepszőnyegre, mindenképp az öntözés előtt tegyük azt meg, amikor nem vizes a fűA betapadási ideje (amikor is teljesen legyökerezik új helyén) kb 2 hét. Melegebb időben ez kevesebb is lehet. Ezt úgy tudjuk ellenőrizni, hogy nem lehet felemelni a tekercset, mint egy szőnyeget. 

Sport gyepszonyeg

Sport gyepszőnyeg

A élénk színű, üde, gyommentes gyep, amelyet nagy szívvel ajánlunk családi házak kertjébe, sportpályák, focipályák füvesítésére, hiszen átlagon felüli teherbírással rendelkezik. A sport gyep jelentősen hosszú élettartamú gyep fajta, gyors megújuló képességének köszönhetően.

Mediterran gyepszonyeg 1

Mediterrán gyepszőnyeg

Speciális fűmagkeverékből áll. Kifejezetten árnyékos/félárnyékos területekre ajánljuk. Azokra a részekre, ahová egyáltalán nem vagy csak részlegesen süt a nap (pl. épület, bokrok, fák árnyékolják be a területet)  

Árára van szükséged, akkor a gombra kattintva megtalálod

Az általunk kínált gyepről sok pozitív visszajelzést kapunk.

 • Szép zöld színű
 • Sűrű, tömött,
 • Jól bírja a terhelést,
 • A szomszéd is akar rendelni 🙂
 • Gyors kiszolgálás!

Amennyiben kérdése lenne, hívjon bennünket bizalommal a +36307133335-ös telefonszámon munkanapokon 9 és 17 óra között, vagy írjon emailt az ertekesites@kertspecialista.hu e-mail címre.

Információk

 • A gyeptégla mérete 40cm*250cm ez pontosan 1 m2
 • A súlya 20-30 kg között mozog, nedvességtartalom függvényében. Egy kiadós eső utáni felszedésnél biztos lehetünk benne, hogy 25 kg felett lesz a súlya. Ilyenkor figyelembe kell venni, hogy amivel szállítani akarjuk, az milyen teherbírású.
 • A szállítása raklapon történik.  Egy raklapra 40-45 m2-t lehet rárakni. A raklapot és gyepszőnyeget fóliával tekerik be, hogy ne tudjon gyorsan kiszáradni.
 • A kiszállítás hétköznapokon történik, általában 12 óráig ez meg is történik. Szombati napon csak célfuvarban lehet kiszállítani, de pénteki felszedéssel. Ez a nyári kánikulában nem megfelelő, mert befülledhet.
 • A rendelést ha lehet, 1-3 munkanappal a kiszállítás előtt kérjük leadni.
 • Saját szállítás esetén, következő nap 9 után átvehető.

Információ

Forgalmazás árak, alaposan átgondolt árak, amelyek minőségi terméket tükröznek. A ára nem tartalmazza a szállítás költségét, egyedi számolás alapján, a telephelytől számított távolságtól és a rendelt mennyiségtől függ.

Az gyepszőnyeg árak 2024 Március 19-től érvényesek visszavonásig.

Hidrovetés technológiával is elérhetünk gyepszőnyeghez hasonló, vagy akár jobb gyepet otthonunkban.