Gyepszőnyeg

Nálunk rendelhet szállítással és szállítás nélkül is!

 

A vásárolt gyepszőnyeg mellé lehet választani gyepszőnyeg telepítést is.
25kg/tekercs súlyú gyepszőnyeg telepítését, bízd a profi strapabíró csapatunkra.
Eredési garanciával.

Gyepszőnyeg rendelés

Gyepszőnyeg rendelést nem fogadunk telefonon! KÍZÁRÓLAG űrlapon vagy email-ben lehetséges a ertekesites@kertspecialista.hu címen.

Gyepszőnyeg vásárlás

Gyepszőnyeg vásárláskor küldünk egy díjbekérőt, ha az ellenérték átutalásra kerül, küldjük a számlát, amivel átvehető a gyepszőnyeg. Utalás nélkül nem szed fel a termesztő gyepszőnyeget.

Gyepszőnyeg árajánlat

Email-ben adunk ajánlatot, vagy ajánlatkérő űrlap kitöltése után, mivel a kiszállítás költségét a szállított mennyiség és távolság függvényében a fuvarozó cég határozza meg. Hétköznap dolgoznak csak.

N

Minimális rendelés

Gyepszőnyeg vásárlás esetén , nincs minimális rendelési mennyiség!

1

Mérete

A gyepszőnyeget egy 250cm hosszú és 40 cm széles fűcsíkként kell elképzelni. A vastagsága 3cm.

1

Súlya

Száraz időben 25 kg, csapadékos idő után 30-40 kg. Egy raklapra kb. 40 négyzetméter gyepszőnyeget raknak fel, ami így minimum 1 tonna.

1

Gyepszőnyeg

A gyepszőnyeg nem található meg Szigetszentmiklóson, kizárólag Gyál-Felsőpakony, vagy Apostag telephelyen vehető át, vagy tekinthető meg személyesen.

1

Szállítás

Kiválaszthatja, hogy a gyepszőnyeg szállítást, a gyepszőnyeg termesztővel leszerződött fuvarossal kéri vagy saját maga oldja meg. Ami biztos, hogy nagy mennyiség esetén EKR rendszerbe be kell jelenteni a szállítást.

1

Telepítés

Gyepszőnyeg telepítést is vállalunk, amennyiben szüksége van rá. Akár előkészített talajra is. Ön elvégzi a talajelőkészítést, mi pedig szakszerűen telepítjük a gyepszőnyeget.

1

Kertépítés

Komplett kertépítést is vállalunk, füvesítést amennyiben erre van szüksége.

1

Öntözőrendszer

Kérésre öntözőrendszert is tervezünk, telepítünk. Ehhez szükség van tervre vagy helyszíni kert felmérésre.

N

Balatoni ügyfeleknek

A www.balatonikertepites.hu oldalunkon is elérhetsz.

Gyepszőnyeg tárolása

A gyepszőnyeget a felszedéstől számított 24 órán belül le kell teríteni a végső helyére. Amennyiben a napi hőmérséklet 20-25fok felett van, a felszedés (kiszállítás) napján le kell fektetni. Amennyiben valamilyen oknál fogva erre nincs lehetőség, a gyepszőnyeg tekercseket kitekert állapotában – lehetőleg árnyékos helyre – terítsük le és gondoskodjunk a megfelelő öntözéséről. 

A gyepszőnyeg összetekert állapotában meleg időben 1 napig, hűvösebb időben maximum 1,5-2 napig maradhat, különben a fény hiányától megsárgulhat, víz hiányában pedig kiszáradhat. 

Próbáljuk meg olyan helyen tárolni, hogy ne érje erős nap a melegben, esős időben pedig fedett helyen. Semmiképp ne takarjuk le a tekercseket ponyvával, fóliával, mert befülledhet alatta az összetekert gyep. 

Gyepszőnyeg tulajdonságai

 • Angol perje ( Lolium perenne), Réti perje ( Poa pratensis ), és Vörös csenkesz ( Festuca rubra ssp.) legkorszerűbb fajtáinak keverékéből termesztett gyepszőnyeg,
 • szép, szőnyegszerűen tömött állomány,
 • garantált gyommentesség,
 • jó terhelhetőség,
 • magas ellenállóképesség,
 • gyors regenerálódás,
 • gyorsan és könnyen leteríthető.

 

Gyepszőnyeg nevelése

A 3-4 fűfaj 11-13 fajtájából növekedő gyepszőnyeg-kezdeményt 14-18 hónapig a legjobb körülmények között gondozzunk, amíg látványra széppé, dússág fejlődik és a gyökérzete annyira megerősödik, hogy jól viselje a gépesített felvágást, összetekerést, szállítást és leterítést. Így lesz a gyepszőnyegből élő, üde, zöld, tömött és erős gyökerű pázsit.

Telepítés után

A gyepszőnyeget telepítés után nem javasolt terhelni, főleg öntözés után, mert a felázott föld süppedős és nyomot hagyhat a lábnyomunk, ezáltal hepehupás lesz a talaj.
Ha szükséges rámenni a kertépítéskor frissen telepített gyepszőnyegre, mindenképp az öntözés előtt tegyük azt meg, amikor nem vizes a fűA gyepszőnyeg betapadási ideje (amikor is teljesen legyökerezik új helyén) kb 2 hét. Melegebb időben ez kevesebb is lehet. Ezt úgy tudjuk ellenőrizni, hogy nem lehet felemelni a tekercset, mint egy szőnyeget. 

Sport gyepszonyeg

Sport gyepszőnyeg

A sport gyepszőnyeg élénk színű, üde, gyommentes gyep, amelyet nagy szívvel ajánlunk családi házak kertjébe, sportpályák, focipályák füvesítésére, hiszen átlagon felüli teherbírással rendelkezik. 

A sport gyepszőnyeg jelentősen hosszú élettartamú gyep fajta, gyors megújúló képességének köszönhetően.

Mediterran gyepszonyeg 1

Mediterrán gyepszőnyeg

Az árnyéktűrő gyepszőnyeg speciális fűmagkeverékből áll. 

Kifejezetten árnyékos/félárnyékos területekre ajánljuk. Azokra a részekre, ahová egyáltalán nem vagy csak részlegesen süt a nap (pl. épület, bokrok, fák árnyékolják be a területet)  

Gyepszőnyeg árára van szükséged, akkor a gombra kattintva megtalálod

Az általunk kínált gyepszőnyegről sok pozitív visszajelzést kapunk.

 • Szép zöld színű a forgalmazott gyepszőnyeg
 • Sűrű, tömött gyepszőnyegen hihetetlen végig heveredni,
 • Jól bírja a terhelést,
 • A szomszéd is akar rendelni 🙂
 • Gyors kiszolgálás!

Amennyiben kérdése lenne a gyepszőnyeg forgalmazással hívjon bennünket bizalommal a +36307133335-ös telefonszámon munkanapokon 9 és 17 óra között, vagy írjon emailt az ertekesites@kertspecialista.hu e-mail címre.

Gyepszőnyeg információk

 • A gyeptégla mérete 40cm*250cm ez pontosan 1 m2
 • A súlya 20-30 kg között mozog, nedvességtartalom függvényében. Egy kiadós eső utáni gyepszőnyeg felszedésnél biztos lehetünk benne, hogy 25 kg felett lesz a súlya. Ilyenkor figyelembe kell venni, hogy amivel szállítani akarjuk a gyepszőnyeget, az milyen teherbírású.
 • A gyepszőnyeg szállítása raklapon történik.  Egy raklapra 40-45 m2 gyepszőnyeget lehet rárakni. A raklapot és gyepszőnyeget fóliával tekerik be, hogy ne tudjon gyorsan kiszáradni.
 • Gyepszőnyeg kiszállítás hétköznapokon történik, általában 12 óráig ez meg is történik. Szombati napon csak célfuvarban lehet kiszállítani, de pénteki felszedéssel. Ez a nyári kánikulában nem megfelelő, mert befülled a gyepszőnyeg.
 • A gyepszőnyeg rendelést 1-3 munkanappal a kiszállítás előtt kérjük leadni.
 • Saját szállítás esetén gyepszőnyeg vásárlásnál, következő nap reggel a gyepszőnyeg átvehető.

Gyepszőnyeg információ

Gyepszőnyeg forgalmazás árak, alaposan átgondolt árak, amelyek minőségi terméket tükröznek. A ára nem tartalmazza a szállítás költségét, egyedi számolás alapján, a telephelytől számított távolságtól és a rendelt mennyiségtől függ.
Ezek a gyepszőnyeg  árak csak gyepszőnyeg vásárlás esetén érvényesek. Tehát ha nem a cégünk végzi el a telepítést.

Az gyepszőnyeg árak 2022 Március 19-től érvényesek visszavonásig.

Gyepszőnyeg telepítése

Hosszú időbe és sok kísérletezésbe telt, mire megtaláltuk azt a gyepszőnyeget, amelyet nyugodt szívvel nevezhetünk kifogástalan minőségűnek, de sikerült: gyönyörű, dús és szabályos, amelyre ránézve másra sem vágyunk, csak hogy leheveredhessünk a bársonyos zöld fűbe.
Első osztályú alapanyag: 14 hónapig szakértők által nevelt és szakszerű ápolással kezelt gyep, amely a teleptés követően azonnal tökéletesen mutat, 2 hét betapadási idő elteltével pedig terhelhető is. Bízunk a minőségében, ezért bátran vállalunk 100% betapadási garanciát minden általunk lerakott gyepre. Természetesen öntözőrendszer szükséges.

Hidrovetés technológiával is elérhetünk gyepszőnyeghez hasonló, vagy akár jobb gyepet otthonunkban.