Kertépítés garancia

Kertépítés garanciák:


Gyepszőnyeg garancia

Gyepszőnyeg-telepítés esetén kétféle garanciával dolgozunk, attól függően, hogy az adott kertben automata öntözőrendszerrel vagy kézi locsolással gondoskodnak a növényzet öntözéséről. Ennek oka, hogy egy-egy gyepszőnyeg-telepítés után a kerttulajdonost minden esetben jótanácsokkal is ellátjuk, arra vonatkozóan, hogyan öntözze kertjét. Míg egy öntözőrendszer esetén akár a helyszínen be is programozhatjuk a rendszert, a kézi locsolás esetén sokkal nagyobb a veszélye annak, hogy a gyepszőnyeg a nem megfelelő öntözés miatt ég ki vagy roncsolódik.

  • Az öntözőrendszerrel ellátott területnél 100% eredési garanciát adunk. Ez azt jelenti, hogy ha a 2-3 hetes betapadási időszak után a gyepszőnyeg állapota nem megfelelő, az adott részt díjmentesen telepítjük újra.
  • Öntözőrendszer nélküli területre nem tudunk garanciát vállalunk. A kézi öntözésből, nem automata öntözőrendszerrel töténő locsolásból eredő hibák miatt nem tudunk garanciát vállalni. A nem megfelelő öntözés hatására kiszáradhat és akár ki is rohadhat a gyepszőnyeg. A nem megfelelő locsolás okozhatja a gyepszőnyeg lerakása utáni hézagok ( felpöndörödik, szét nyílik) jelentkezését is.

A betapadás után ( 1-2 hét) keletkező talajegyenetlenségi problémákat sem tudjuk garanciában kezelni. Ezek a következők szoktak lenni.

  • Locsolás után a területre bemennek és a lábnyomok miatt alakulnak ki gödrök.
  • A vakondháló alatti vakond, pocok járatok miatt a talaj megsüppedhet.


Öntözőrendszer garancia

Az általunk telepített öntözőrendszerekre 2 év garanciát vállalunk. Ha ez idő alatt – rendeltetésszerű használat mellett – bármilyen probléma merülne fel, kollégáink díjmentesen javítják a rendszert.

Fontos, hogy öntözőrendszer-garanciánk a téliesítést és a tavaszi üzembe helyezést nem tartalmazzák, illetve nem terjednek ki a helytelen használatból eredő károsodás kijavítására. Ahhoz, hogy garanciánkat igénybe vehesse, kérjük őrizze meg az öntözőrendszer telepítésére vonatkozó teljesítési igazolás és számlát!


Növény garancia

Növények telepítésekor eredési garanciát vállalunk.  Természetesen öntözőrendszerrel ellátott területen. Telepítés utáni betegségek, gombásodás esete nem tartozik garanciális probléma alá. Mivel a növények élőhelye sok esetben több száz kilométerre található a telepítés helyétől, ezen éghajlat, időjárás különbség hatására megfertőződhetnek. Telepítés után, eredésig, 2 hetente gombaölő szerrel kell a telepített növényeket kezelni. Ez már fenntartás része.


Hidrovetés garancia

Ahogy a gyepszőnyeg-telepítés, úgy a hidrovetés sikerét is nagyban befolyásolja az öntözés minősége. Emiatt ebben az esetben is kétféle garanciával dolgozunk.

  • Öntözőrendszerrel ellátott területnél 100% kikelési garanciát adunk, vagyis abban az esetben, ha megfelelő öntözés mellett sem látható a várt eredmény, a hidrovetést megismételjük.
  • Öntözőrendszer nélküli területre nem tudunk garanciát vállalni. Amennyiben a kerttulajdonos nem az általunk javasoltak szerint biztosítja a kert öntözését, sajnos nem tudunk felelősséget vállalni a nem megfelelő kikelésért. A részleges garancia részleteiről mindig az árajánlat elfogadása előtt állapodunk meg a kerttulajdonossal.

Ami önnek fontos lehet!


10 éve ugyanaz a telefonszámunk!

Minket évek multán is el fog érni, ha szükség van ránk.


Munka kezdése

Az ajánlat elfogadásától számítva 2-3 héten belül tudjuk kezdeni a munkát.


Garancia

Lorem ipsum