Gyommentes gyep program

Ahhoz, hogy kertünk hosszú távon is gyönyörű, egészséges, gyomoktól mentes legyen, nem kell vért izzadnunk, mindössze néhány gyepápolás alapszabályt szükséges betartanunk. A rendszeres nyírás (7-10 naponta) és a körülbelül kétnaponta történő öntözés mellett elengedhetetlen a megfelelő tápanyagpótlás és az évente négyszeri (április, június, augusztus, október) permetezés általános gombaölővel és szelektív gyomirtóval.

Gyommentes gyep programunkban ez utóbbihoz nyújtunk segítséget: összeállítjuk a füvesített terület ápolásához szükséges adagokat az érintett szerekből, a terület nagyságának megfelelően, a pontos, négyzetméterben megadott adatok alapján.

 

Mik a gyommentes gyep program előnye?

  • Önnek nem kell azzal törődnie, hogy kiválassza a megfelelő anyagokat és kiszámolja, hogy mekkora mennyiségre van szüksége ahhoz, hogy kertje makulátlan legyen – mi mindezt elvégezzük Ön helyett.
  • A megfelelő összetételről szakértőink gondoskodnak, így Ön abban is biztos lehet, hogy kertje olyan ápolást kap, amelyet valóban igényel.
  • A legtöbb permetezőszer, műtrágya kiszerelése alapvetően nagyobb, mint amire egy átlagos kertnek szüksége van, azonban ha a kerttulajdonos ránk bízza ezek beszerzését, csak akkora adagot kell kifizetnie, amennyire valóban szüksége van.
  • A kiporciózott anyagokat házhoz is szállítjuk, az Önnek megfelelő időpontban.
  • Amennyiben a tulajdonos igényli, a kivitelezésben is segítünk.