Gyepszőnyeg Dunaharaszti

 

Az elvégzett feladatok az online felmérés igénylés űrlap kitöltése után a következők voltak:

  • A crm rendszerünk automatikusan küldött egy email-t, hogy a gyepszőnyegezéshez a felmérés igényét rögzítettük.
  • 1 napon belül telefonon időpontot egyeztettünk az ügyféllel.
  • Felmértük a területet a gyepszőnyegezéshez Dunaharaszti településen, majd kérésre elmondtuk a véleményünket a gyepszőnyeg és a hidrovetéses füvesítés előnyeiről, hátrányairól.
  • Az felmérés alatti helyszíni igényfelmérés és közös brainstroming alapján, tételes ajánlatot küldtünk gyepszőnyegezésre 2-3 napon belül.
  • A gyepszőnyegezés árajánlattal kapcsolatos kérdéseket a helyszínen, Dunaharasztin átbeszéltük és kezet fogtunk.

Gondos munkával került le a prémium minőségű gyepszőnyeg Dunaharaszti ügyfelünknél. A megfelelő talajelőkészítés után, a vakondháló terítés véleményünk szerint kihagyhatatlan folyamat, ha szeretnénk a gyepszőnyeg szépségét hosszú távon megóvni a kártékony állatoktól. A biztosabb védelem érdekében szakembereink a vakondhálót közvetlenül a gyepszőnyeg alá terítik. A gyorsabb munkavégzés elengedhetetlen résztvevője, a kéz alá dolgozás. Odafigyelünk az ívek szabásánál, hogy tökéletesen kövessük a vonalat. Nagy területeknél, mindig belülről kifelé kerül le a gyepszőnyeg. Amint lekerül az összes tekercs gyepszőnyeg, gondosan belocsoljuk a területet, ezzel segítjük a mielőbbi betapadását a gyepnek. 2 hét alatt a megfelelő öntözés mellett betapad a gyepszőnyeg és élvezhetjük a sűrű, puha, sötétzöld gyepszőnyeg által nyújtott kellemes kerti élményeket 🙂

Gyepszőnyeg Dunaharaszti

 

 

Gyepszőnyegezésről bővebben…