Kertfenntartás

Kertfenntartás azért kell, hogy egy kert hosszú éveken keresztül a legjobb formáját mutathassa – azt, amit a tervezés fázisában megálmodtunk – szüntelen odafigyelést igényel, magán- és ipari kertek esetén egyaránt. A növények gondozása folyamatos feladat, melyet az adott fajok igényeinek és az adott évszaknak megfelelően kell végeznünk. Enélkül a legszebb, legalaposabban megtervezett kert is elveszti fényét.


Nem szükséges azonban, hogy a kerttulajdonos saját idejét és energiáját áldozza ezekre a feladatokra, és bizonyos esetben akár végzetes károkat is okozhat, ha megfelelő szakértelem nélkül vág bele – ilyen esetekben jól jön a szakavatott kezek segítsége.Válassza a kényelmes és biztonságos megoldást, és bízza ránk a kertfenntartást! Szakértő munkatársaink 15 év, magán- és ipari kertek ápolásában szerzett tapasztalatával a hátuk mögött pontosan tudják, melyek azok a feladatok, amelyeket adott évszakonként elengedhetetlen végrehajtanunk, ha makulátlan kertre vágyunk.

Kertfenntartás

Mi tartozik a kertfenntartás feladatai közé?

  • Gyepfelületek teljes körű kertfenntartása: fűnyírás, kaszálás, gyepszellőztetés, gyeptrágyázás, gyomirtás.
  • Fák fenntartása: favágás, permetezés, metszés.
  • Cserjék, cserjefelületek fenntartása: metszés, permetezés, sövénynyírás, gyomtalanítás, cserjefelület mulcsozása (fakéreg borítás).
  • Évelőkertészet: évelők, évelőágyak gondozása, pótlása.
  • Öntözőrendszer karbantartása: szervizelés, téli víztelenítés.
  • Időszakos, téli munkálatok: hókotrás, síkosítás-mentesítés, síkosítás-mentesítő anyag beszerzése, házhoz szállítással is.

Gyommentes gyep program

Nem csupán a kezdeti lépésekben segítünk, de abban is, hogy kertje hosszú ideig irigylésre méltó, gyomoktól mentes legyen. Gyommentes gyep programunk során szakértőink személyre szabottan, a megfelelő összetételben és mennyiségben porciózzák ki azokat a gyep-ápolási készítményeket, amelyekre az Ön kertjének szüksége van – a kertápolás így nem csak kényelmesen és egyszerűen, de szakértők által jóváhagyott módon történik.

Tudjon meg többet gyommentes gyep programunkról! >>

Kertfenntartás tavaszi ajánlatunk

Gyönyörű egészséges gyepet tavasszal karbantartani kell. Nézd meg miben tudunk a segítségedre lenni.

kertspecilaista logo szines google bélyeg kép

Műtrágyázás

Tavasszal, nitrogénben gazdag, prémium minőségű műtrágyával tápláljuk a gyepet. Az egyéb tápanyagok, kálium, foszfor, magnézium stb. elősegítik a gyökérfejlődést, zőld és erős gyepet hoznak létre.

kertspecilaista logo szines google bélyeg kép

Gyepszellőztetés

A gyepszellőztetéssel, a  felgyülemlett filcréteget, mohát távolítjuk el. A gyepszellőztetéssel meglazítjuk a földet, ezáltal segítjuk a talaj víz és levegő háztartását.

kertspecilaista logo szines google bélyeg kép

Öntözőrendszer

Az egyik legfontosabb része az öntözőrendszer átvizsgálása, a hideg hatására elállítódott szórófejek beállítása és a téliesítés rendszer vízzel való feltöltése.

Tekintsd meg a kertfenntartási csomagunkat! 

Csomagunk 200 m2-es területre lett kalkulálva. Eltérő terület és igény esetén egyedi ajánlatot adunk.

Ajánlatkérés

Tavaszi karbantartás űrlap

Érdeklődés

6 + 12 =

Amiben még segíteni tudunk:

 

process icon 2
Gyepszőnyeg

Gyepszőnyeg vásárlásban és telepítésben is egyaránt tudunk segíteni önnek.

process icon 1
Hidrovetés

Rekordunk 7 nap alatt 3cm-es fű. Speciális füvesítési technológia.

process icon 3
Öntözőrendszer

2004-óta telepítünk öntözőrendszereket. Tervezünk kivitelezünk.

process icon 4
Növények

Dísznövény beszerzésben,ültetésbenis tudunk segíteni.