Gyepszőnyeg Balatonalmádi

Gyepszőnyeg Balatonalmádi településen, 2023-ban is érhető el a kínálatunkban. Telepítjük és értékesítjük is a Balatoni településen.

Gyepszőnyeg rendelés

Gyepszőnyeg rendelést fogadunk telefonon, űrlapon vagy email-ben lehetséges a ertekesites@kertspecialista.hu címen.

Gyepszőnyeg vásárlás

Gyepszőnyeg vásárláskor küldünk egy díjbekérőt, ha az ellenérték átutalásra kerül, küldjük a számlát, amivel átvehető a gyepszőnyeg. Utalás nélkül nem szed fel a termesztő gyepszőnyeget.

Gyepszőnyeg árajánlat

Email-ben adunk ajánlatot, vagy ajánlatkérő űrlap kitöltése után, mivel a kiszállítás költségét a szállított mennyiség és távolság függvényében a fuvarozó cég határozza meg. Hétköznap dolgoznak csak.

N

Minimális rendelés

Gyepszőnyeg vásárlás esetén , nincs minimális rendelési mennyiség!

1

Mérete

A gyepszőnyeget egy 250cm hosszú és 40 cm széles fűcsíkként kell elképzelni. A vastagsága 3cm.

1

Súlya

Száraz időben 25 kg, csapadékos idő után 30-40 kg. Egy raklapra kb. 40 négyzetméter gyepszőnyeget raknak fel, ami így minimum 1 tonna.

1

Gyepszőnyeg

A gyepszőnyeg nem található meg Szigetszentmiklóson, kizárólag Gyál-Felsőpakony, vagy Apostag telephelyen vehető át, vagy tekinthető meg személyesen.

1

Szállítás

Kiválaszthatja, hogy a gyepszőnyeg szállítást, a gyepszőnyeg termesztővel leszerződött fuvarossal kéri vagy saját maga oldja meg. Ami biztos, hogy nagy mennyiség esetén EKR rendszerbe be kell jelenteni a szállítást.

1

Telepítés

Gyepszőnyeg telepítést is vállalunk, amennyiben szüksége van rá. Akár előkészített talajra is. Ön elvégzi a talajelőkészítést, mi pedig szakszerűen telepítjük a gyepszőnyeget.

1

Kertépítés

Komplett kertépítést is vállalunk, füvesítést amennyiben erre van szüksége.

1

Öntözőrendszer

Kérésre öntözőrendszert is tervezünk, telepítünk. Ehhez szükség van tervre vagy helyszíni kert felmérésre.

1

Balatoni ügyfeleknek

A www.balatonikertepites.hu oldalunkon is elérhetsz.

Gyepszőnyeg Balatonalmádi árak

Az áraink alaposan átgondolt árak, amelyek minőségi termékek, és szolgáltatások árai. A gyepszőnyeg ára nem tartalmazza a szállítás költségét, egyedi számolás alapján, a telephelytől számított távolságtól és a rendelt mennyiségtől függ.

Ajánlatkérés gyepszőnyeg Balatonalmádi

2 perc alatt kitöltheted az ajánlatkérő űrlapunkat!

Gyepszőnyeg telepítésről

Hosszú időbe és sok kísérletezésbe telt, mire megtaláltuk azt a gyepet, amelyet nyugodt szívvel nevezhetünk kifogástalan minőségűnek, de sikerült: gyönyörű, dús és szabályos, amelyre ránézve másra sem vágyunk, csak hogy leheveredhessünk a bársonyos zöld fűbe.
Első osztályú alapanyag: 14 hónapig szakértők által nevelt és szakszerű ápolással kezelt gyep, amely a gyepszőnyegezést követően azonnal tökéletesen mutat, 2 hét betapadási idő elteltével pedig terhelhető is. Bízunk gyepszőnyegeink minőségében, ezért bátran vállalunk 100% betapadási garanciát minden általunk lerakott gyepre. Természetesen öntözőrendszer szükséges.

Kiknek ajánljuk

Azoknak, akik számára fontos a gyorsaság, hiszen a gyepszőnyeg telepítés néhány óra alatt lezajlik. Azoknak, akik  nem tudnak, vagy épp nem szeretnének annyi időt a gyep ápolásával tölteni, mint egy termesztő. Aki nem szeretné feláldozni a gyermekeivel vagy házi kedvenceivel kertben töltött időt azért, hogy egybefüggő, zöld gyepszőnyeget neveljen. A kutyatartók esetén a fűmagos füvesítés szinte sosem vezet eredményre, hiszen ebben az esetben kedvencüket legalább két hónapig távol kell tartanunk a füvesített területről. A gyeptégla telepítés esetén elegendő mindössze 1-2 hétig kell a gyepet kíméljük.

Hogyan dolgozunk?

Próbáljuk a legtöbb információval ellátni az ügyfeleinket, hogy könnyebben megértsék mit adunk a kivitelezéssel. Egyeztetjük az Önnek megfelelő időpontot, általában telefonon.Ezen információ után kitűzzük kivitelezés időpontját, amit telefonon egyeztetünk Önnel.A kivitelezés időpontjáról küldünk egy levelet, amiben a munkatársunk elérhetőségét és az érkezés időpontját is leírjuk. Indulás előtt( 06:30 ), ha az időjárás megköveteli a munkatársunk felhívja Önt érdeklődve a helyi viszonyokról. Amennyiben szükséges, új időpontot keresünk.

kertspecilaista logo szines 2 2

Miért minket válassz?

 • Általában a megrendeléstől számítva 2-3 héten belül tudjuk vállalni a munkákat.
 • Ha felvonulunk egy kertépítésre, akkor ott vagyunk a befejezéséig. Nem vállalunk be párhuzamos munkákat. Ön a legfontosabb akkor.
 • Gyorsan dolgozunk, nem dohányzunk, nem szemetelünk.
 • Tisztán adjuk át a területet.
 • Jelezzük érkezésünk időpontját, hogy ne kelljen várni ránk.
 • Általában estig dolgozunk, nem dobjuk el délután 5-kor a szerszámokat.
 • 19 éves kertépítési tapasztalatunk van. Nem vállaljuk túl magunkat munkával, betartjuk az időpontokat.
 • Nincsenek váratlan költségek.
 • A kivitelezés után is elér bennünket. Ügyfeleinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a munka elvégzése után is.
 • Facebook-on is megtalálsz bennünket

Garancia

Gyepszőnyeg-telepítés esetén kétféle garanciával dolgozunk, attól függően, hogy az adott kertben automata öntözőrendszerrel vagy kézi locsolással gondoskodnak a növényzet öntözéséről. Ennek oka, hogy egy-egy gyepszőnyeg-telepítés után a kerttulajdonost minden esetben jótanácsokkal is ellátjuk, arra vonatkozóan, hogyan öntözze kertjét. Míg egy öntözőrendszer esetén akár a helyszínen be is programozhatjuk a rendszert, a kézi locsolás esetén sokkal nagyobb a veszélye annak, hogy a nem megfelelő öntözés miatt ég ki vagy roncsolódik.

 • Az öntözőrendszerrel ellátott területnél 100% eredési garanciát adunk. Ez azt jelenti, hogy ha a 2-3 hetes betapadási időszak után az állapota nem megfelelő, az adott részt díjmentesen telepítjük újra.
 • Öntözőrendszer nélküli területre nem tudunk garanciát vállalni. A kézi öntözésből, nem automata öntözőrendszerrel történő locsolásból eredő hibák miatt nem tudunk garanciát vállalni. A nem megfelelő öntözés hatására kiszáradhat és akár ki is rohadhat a fű. A nem megfelelő locsolás okozza a gyepszőnyeg lerakása utáni hézagok ( felpöndörödik, szét nyílik) jelentkezését is.

Gyepszőnyeg Balatonalmádi

Gyepszőnyeg Balatonalmádi településen is elérhető a minőségi, megbízható kertépítőt, értékesítőt keresők részére. 2004 óta benne van a szolgáltatásainkban. Hatalmas tapasztalattal tudjuk az Ön kertjét is az elképzelése szerint elkészíteni. Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Gyepszőnyeg ára, Gyepszőnyegezés ára, Kertépítés ára. 2020.

A példában szereplő gyepszőnyeg árak, kertépítés árak,  nem minősülnek ajánlattételnek.
Minden esetben a megrendelő igényeire szabjuk.

Bruttó költség
Anyag egységár Anyag összes
Gyepszőnyeg ára 100 m2 1 466 Ft 146 609 Ft
Gyepszőnyeg szállítási költség ára 1 db 35 624 Ft 35 624 Ft
Konténer ára leszállítva 1 db 53 086 Ft 53 086 Ft
Termőföld ára leszállítva 5 m3 11 176 Ft 55 880 Ft
Homok ára leszállítva 0 m3 0 Ft 0 Ft
Vakondháló ára, 20% átfedéssel 40 gr/m2 120 m2 198 Ft 23 774 Ft
Vakondháló rögzítő ára 1db/m2 100 db 66 Ft 6 604 Ft
Starter Trágya ára 100 m2 84 Ft 8 382 Ft
Faháncs ára leszállítva 30 m2 2 309 Ft 69 279 Ft
Geotextília ára 30 m2 560 Ft 16 802 Ft
Növények ára 0 db 0 Ft 0 Ft
Kerti szegély ára 100 m 1 072 Ft 107 156 Ft
Kerti szegély rögzítő ára 300 db 41 Ft 12 421 Ft
Zuzalék ára leszállítva 1 m3 15 240 Ft 15 240 Ft
Dekor zsákos kavics ára 10 zsák 5 779 Ft 57 785 Ft
Kertépítés alapanyag összesen, nettó 479 245 Ft
Kertépítés alapanyag összesen áfa 129 396 Ft
Kertépítés alapanyag összesen, bruttó: 608 641 Ft