fooldal gyeptelepites2

Gyepszőnyeg Székesfehérvár

Gyepszőnyeg Székesfehérvár -on, 2004-óta érhető el a kínálatunkban. Telepítjük és értékesítjük is Székesfehérváron.

Gyepszőnyeg Székesfehérvár

Gyepszőnyeg Székesfehérvár -on  is elérhető a minőségi, nem kókler kertépítőt keresők részére. 2004 óta benne van a szolgáltatásainkban. Hatalmas tapasztalattal tudjuk az Ön kertjét is az elképzelése szerint elkészíteni. Vegye fel velünk a kapcsolatot a kert@kertspecialista.hu címen.

Gyepszőnyeg rendelés

Gyepszőnyeg rendelést fogadunk telefonon, űrlapon vagy email-ben lehetséges a ertekesites@kertspecialista.hu címen.

Gyepszőnyeg vásárlás

Gyepszőnyeg vásárláskor küldünk egy díjbekérőt, ha az ellenérték átutalásra kerül, küldjük a számlát, amivel átvehető a gyepszőnyeg. Utalás nélkül nem szed fel a termesztő gyepszőnyeget.

Gyepszőnyeg árajánlat

Email-ben adunk ajánlatot, vagy ajánlatkérő űrlap kitöltése után, mivel a kiszállítás költségét a szállított mennyiség és távolság függvényében a fuvarozó cég határozza meg. Hétköznap dolgoznak csak.

N

Minimális rendelés

Gyepszőnyeg vásárlás esetén , nincs minimális rendelési mennyiség!

1

Mérete

A gyepszőnyeget egy 250cm hosszú és 40 cm széles fűcsíkként kell elképzelni. A vastagsága 3cm.

1

Súlya

Száraz időben 25 kg, csapadékos idő után 30-40 kg. Egy raklapra kb. 40 négyzetméter gyepszőnyeget raknak fel, ami így minimum 1 tonna.

1

Gyepszőnyeg

A gyepszőnyeg nem található meg Szigetszentmiklóson, kizárólag Gyál-Felsőpakony, vagy Apostag telephelyen vehető át, vagy tekinthető meg személyesen.

1

Szállítás

Kiválaszthatja, hogy a gyepszőnyeg szállítást, a gyepszőnyeg termesztővel leszerződött fuvarossal kéri vagy saját maga oldja meg. Ami biztos, hogy nagy mennyiség esetén EKR rendszerbe be kell jelenteni a szállítást.

1

Telepítés

Gyepszőnyeg telepítést is vállalunk, amennyiben szüksége van rá. Akár előkészített talajra is. Ön elvégzi a talajelőkészítést, mi pedig szakszerűen telepítjük a gyepszőnyeget.

1

Kertépítés

Komplett kertépítést is vállalunk, füvesítést amennyiben erre van szüksége.

1

Öntözőrendszer

Kérésre öntözőrendszert is tervezünk, telepítünk. Ehhez szükség van tervre vagy helyszíni kert felmérésre.

1

Balatoni ügyfeleknek

A www.balatonikertepites.hu oldalunkon is elérhetsz.

IMG 20150804 110303

Gyepszőnyeg telepítésről

Hosszú időbe és sok kísérletezésbe telt, mire megtaláltuk azt a gyepet, amelyet nyugodt szívvel nevezhetünk kifogástalan minőségűnek, de sikerült: gyönyörű, dús és szabályos, amelyre ránézve másra sem vágyunk, csak hogy leheveredhessünk a bársonyos zöld fűbe.
Első osztályú alapanyag: 14 hónapig szakértők által nevelt és szakszerű ápolással kezelt gyep, amely a gyepszőnyegezést követően azonnal tökéletesen mutat, 2 hét betapadási idő elteltével pedig terhelhető is. Bízunk gyepszőnyegeink minőségében, ezért bátran vállalunk 100% betapadási garanciát minden általunk lerakott gyepre. Természetesen öntözőrendszer szükséges.

Kényelem és egyszerű fenntartás

Gyepszőnyeg esetén nem csak a telepítés, de a fenntartás is rendkívül egyszerű, főként a hagyományos, fűmaggal történő füvesítéssel összevetve. Gyakorlatilag két egyszerű szabályt kell észben tartanunk. Egyfelől, hogy a telepítést követő első két hétben – amíg be nem gyökeresedik – folyamatosan tartsuk nedvesen a gyepet, figyelve azokra a részekre ahol két gyepszőnyeg összetalálkozik. Másfelől, az első két hétben ügyeljünk arra, hogy ne terheljük a frissen telepített gyepet.

IMG 20150826 183626

Gyepszőnyeg árak

Az áraink alaposan átgondolt árak, amelyek minőségi termékek, és szolgáltatások árai. A gyepszőnyeg ára nem tartalmazza a szállítás költségét, egyedi számolás alapján, a telephelytől számított távolságtól és a rendelt mennyiségtől függ.

kertfenntartas 001

Kiknek ajánljuk

Azoknak, akik számára fontos a gyorsaság, hiszen a gyepszőnyeg telepítés néhány óra alatt lezajlik. Azoknak, akik  nem tudnak, vagy épp nem szeretnének annyi időt a gyep ápolásával tölteni, mint egy termesztő. Aki nem szeretné feláldozni a gyermekeivel vagy házi kedvenceivel kertben töltött időt azért, hogy egybefüggő, zöld gyepszőnyeget neveljen. A kutyatartók esetén a fűmagos füvesítés szinte sosem vezet eredményre, hiszen ebben az esetben kedvencüket legalább két hónapig távol kell tartanunk a füvesített területről. A gyeptégla telepítés esetén elegendő mindössze 1-2 hétig kell a gyepet kíméljük.

Hogyan dolgozunk?

Próbáljuk a legtöbb információval ellátni az ügyfeleinket, hogy könnyebben megértsék mit adunk a kivitelezéssel. Egyeztetjük az Önnek megfelelő időpontot, általában telefonon.Ezen információ után kitűzzük kivitelezés időpontját, amit telefonon egyeztetünk Önnel.A kivitelezés időpontjáról küldünk egy levelet, amiben a munkatársunk elérhetőségét és az érkezés időpontját is leírjuk. Indulás előtt( 06:30 ), ha az időjárás megköveteli a munkatársunk felhívja Önt érdeklődve a helyi viszonyokról. Amennyiben szükséges, új időpontot keresünk.

Öntözőrendszer telepítése:

Öntözőrendszer nélkül, kézi öntözés esetén könnyen előfordulhat, hogy egyes területek a szükségesnél kevesebb, míg más részek több vizet kapnak, ami megakadályozza, hogy valóban egyenletes, tömött, dús fűtakaró borítsa kertünket. Mindez nem csak körülményes, de az sem elképzelhetetlen, hogy többet ártunk kertünknek, mint amennyit használunk. Az öntözőrendszerek használata minderre megoldást jelent.

kertspecilaista logo szines 2 2

Miért minket válassz?

 • Általában a megrendeléstől számítva 2-3 héten belül tudjuk vállalni a munkákat.
 • Ha felvonulunk egy kertépítésre, akkor ott vagyunk a befejezéséig. Nem vállalunk be párhuzamos munkákat. Ön a legfontosabb akkor.
 • Gyorsan dolgozunk, nem dohányzunk, nem szemetelünk.
 • Tisztán adjuk át a területet.
 • Jelezzük érkezésünk időpontját, hogy ne kelljen várni ránk.
 • Általában estig dolgozunk, nem dobjuk el délután 5-kor a szerszámokat.
 • 14 éves kertépítési tapasztalatunk van. Nem vállaljuk túl magunkat munkával, betartjuk az időpontokat.
 • Nincsenek váratlan költségek.
 • A kivitelezés után is elér bennünket. Ügyfeleinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a munka elvégzése után is.
 • Facebook-on is megtalálsz bennünket
talaj elokeszites 001

Talajelőkészítés

Kertépítés előtt, nagyon fontos a talajelőkészítés! Fontos tudni, hogy a talajelőkészítésnél, minimum 10 centiméteres, termőrétegre van szükség,de legjobb, ha megközelíti a 20 centiméter mélységet.

gyepszonyegezes utan

Kivitelezés után

A szakszerű gyepszőnyegfektetés mellett az ápolási műveletek, mint a rendszeres nyírás, tápanyag-utánpótlás, megfelelő öntözés, stb. az alapja az egészséges, szép sűrű gyepnek. Csak teljes gyökeresedés után vegyük használatba gyepünket.

ontozorendszer aloldal 001

Gyepszőnyeg öntözése

A betapadáshoz szükséges vizet folyamatosan biztosítanunk kell. Telepítés után a gyep kiegészítő öntözése szükséges, elsősorban a széleknél és az összeeresztéseknél. Kizárólag az  öntözőrendszer üzemeltetése nem elegendő ahhoz, hogy a gyepszőnyeg megkapja a szükséges víz mennyiséget.
gallery3

Gyepszőnyeg nyírás:

A gyepszőnyegezés után az első nyírás 6-8 nappal (rézsűn 12-14 nappal) esedékes. Akár rotációs akár hengerkéses fűnyírót használunk, fontos az éles kés illetve a megfelelő nyírási magasság: 2,5-4 cm. Nyáron 1 cm-rel megemelhetjük a nyírási magasságot. Az első fűnyírást 6 cm körüli magasságnál végezzük el könnyű fűnyíróval még akkor is, ha nincs teljesen legyökeresedve gyepünk. A fűnyírás magasságának megválasztása akkor megfelelő, ha egyszerre növekményének csupán maximum 30 %-át távolítjuk el. Gyakori, kis levélfelület eltávolítása a kedvező. A túl mély nyírás következtében barnás-sárgás foltok keletkeznek az adott helyen. Gyűjtőkosaras nyíró használata javasolt, hogy a nyesedék eltávolításra kerüljön a gyepről, így csökkenthető a gyepfilc kialakulása. A kialakult gyepfilcet a gyepszőnyegezés után fél évvel gereblyézéssel távolítsuk el, később használjunk gyepszellőztető gépet tavasszal-ősszel. Gyepszellőztetést követően célszerű az esedékes tápanyagot is kijuttatni.
kertspecialista garancia

Garancia

Gyepszőnyeg-telepítés esetén kétféle garanciával dolgozunk, attól függően, hogy az adott kertben automata öntözőrendszerrel vagy kézi locsolással gondoskodnak a növényzet öntözéséről. Ennek oka, hogy egy-egy gyepszőnyeg-telepítés után a kerttulajdonost minden esetben jótanácsokkal is ellátjuk, arra vonatkozóan, hogyan öntözze kertjét. Míg egy öntözőrendszer esetén akár a helyszínen be is programozhatjuk a rendszert, a kézi locsolás esetén sokkal nagyobb a veszélye annak, hogy a nem megfelelő öntözés miatt ég ki vagy roncsolódik.

 • Az öntözőrendszerrel ellátott területnél 100% eredési garanciát adunk. Ez azt jelenti, hogy ha a 2-3 hetes betapadási időszak után az állapota nem megfelelő, az adott részt díjmentesen telepítjük újra.
 • Öntözőrendszer nélküli területre nem tudunk garanciát vállalunk. A kézi öntözésből, nem automata öntözőrendszerrel töténő locsolásból eredő hibák miatt nem tudunk garanciát vállalni. A nem megfelelő öntözés hatására kiszáradhat és akár ki is rohadhat a fű. A nem megfelelő locsolás okozza a gyepszőnyeg lerakása utáni hézagok ( felpöndörödik, szét nyílik) jelentkezését is.

A betapadás után ( 1-2 hét) keletkező talajegyenetlenségi problémákat sem tudjuk garanciában kezelni. Ezek a következők szoktak lenni.

 • Locsolás után a területre bemennek és a lábnyomok miatt alakulnak ki gödrök.
 • A vakondháló alatti vakond, pocok járatok miatt a talaj megsüppedhet.

Így érsz el bennünket!

Keress bennünket, biztos lehetsz benne, hogy minket elérsz 🙂
Szigetszentmiklós, Dunaújváros

+36307133335

kert@kertspecialista.hu

kerttervezeshez abra 2