fooldal gyeptelepites2

Kertépítés 2004-2020

Kertépítés Dunavarsány

N

Kertépítés Dunavarsány településen is!

Keress bennünket Bizalommal! Időpontot egyeztetünk,  felmérjük a területet, majd egy részletes árajánlatot készítünk neked. Az árajánlat elfogadása után, 2019 évi munkáinkat figyelembe véve, legkésőbb 2-3 héten belül elkezdjük a kertépítést.

IMG 20150804 110303

Gyepszőnyegezés

Kertépítés egyik leggyakrabban használt alapanyaga a gyepszőnyeg. Hosszú időbe és sok kísérletezésbe telt, mire megtaláltuk azt a gyepet, amelyet nyugodt szívvel nevezhetünk kifogástalan minőségűnek, de sikerült: gyönyörű, dús és szabályos, amelyre ránézve másra sem vágyunk, csak hogy leheveredhessünk a bársonyos zöld fűbe.
Első osztályú alapanyag: 14 hónapig szakértők által nevelt és szakszerű ápolással kezelt gyep, amely a gyepszőnyegezést követően azonnal tökéletesen mutat, 2 hét betapadási idő elteltével pedig terhelhető is. Bízunk gyepszőnyegeink minőségében, ezért bátran vállalunk 100% garanciát minden általunk lerakott gyepre.

Gyepszőnyeg vásárlás, értékesítés forgalmazás

Gyepszőnyeg vásárlás alakalmával is segítünk Önnek. Mi prémium minőségben leszervezzük Önnek a gyepszőnyeg vásárlást. 14 éve kapcsolatban vagyunk a gyepszőnyeg termesztőkkel, csakis kíváló minőségű gyepszőnyeget kaphat tőlünk. Nem futhat bele semmiféle problémába. (gombás, gyomos gyepszőnyeg).

IMG 20150826 183626
IMG 20150804 110303

Öntözőrendszer tervezés, telepítés

Kertépítés alapja mondhatánk az automata öntözőrendszer. Mindegy, hogy gyepszőnyeg-terítést vagy hidrovetést alkalmaztunk kertünkben, a megfelelő öntözés kulcskérdés. Ha azt szeretnénk, hogy a kertépítés eredménye tartósan szemet gyönyörködtető legyen, az öntözőrendszerek telepítése elengedhetetlen. Célszerű, hogy az öntözőrendszerek telepítése – a kerttervezést követően – a kertépítés első lépése legyen, a füvesítés megkezdése előtt.

Füvesítés hidrovetéssel

Füvesítés egy gyors, kényelmes és rendkívül hatékony füvesítési módját használjuk, a hidrovetést, amelyet az Egyesült Államokban fejlesztettek, ahol az évek során bevett, széles körben elterjedt módszerré vált. A hidrovetés füvesítés lényege, hogy a füvesítéshez szükséges összetevőket összekeverjük, és egy speciális hidrovető gép segítségével egyfajta koncentrátumként juttatjuk a földbe. A modern technológia lehetővé teszi, hogy kertje akár egy-két hét alatt egybefüggő, foltoktól és ritkás területektől mentes füves területté váljon.

IMG 20150826 183626
kertfenntartas 001

Kertfenntartás, kertápolás, kergondozás

A szakszerű kertfenntartás azért kell, hogy egy kert hosszú éveken keresztül a legjobb formáját mutathassa – azt, amit a tervezés fázisában megálmodtunk – szüntelen odafigyelést igényel, magán- és ipari kertek esetén egyaránt. A növények gondozása folyamatos feladat, melyet az adott fajok igényeinek és az adott évszaknak megfelelően kell végeznünk. Enélkül a legszebb, legalaposabban megtervezett kert is elveszti fényét.

Hogyan dolgozunk?

Próbáljuk a legtöbb információval ellátni az ügyfeleinket, hogy könnyebben megértsék mit adunk a kivitelezéssel. Egyeztetjük az Önnek megfelelő időpontot, általában telefonon. Ezen információ után kitűzzük kivitelezés időpontját, amit telefonon egyeztetünk Önnel. A kivitelezés időpontjáról küldünk egy levelet, amiben a munkatársunk elérhetőségét és az érkezés időpontját is leírjuk. Indulás előtt (06:30), ha az időjárás megköveteli a munkatársunk felhívja Önt érdeklődve a helyi viszonyokról. Amennyiben szükséges, új időpontot keresünk.

IMG 20150511 140344

Garancia

Gyepszőnyeg-telepítés esetén kétféle garanciával dolgozunk, attól függően, hogy az adott kertben automata öntözőrendszerrel vagy kézi locsolással gondoskodnak a növényzet öntözéséről. Ennek oka, hogy egy-egy gyepszőnyeg-telepítés után a kerttulajdonost minden esetben jótanácsokkal is ellátjuk, arra vonatkozóan, hogyan öntözze kertjét. Míg egy öntözőrendszer esetén akár a helyszínen be is programozhatjuk a rendszert, a kézi locsolás esetén sokkal nagyobb a veszélye annak, hogy a nem megfelelő öntözés miatt ég ki vagy roncsolódik.

  • Az öntözőrendszerrel ellátott területnél 100% eredési garanciát adunk. Ez azt jelenti, hogy ha a 2-3 hetes betapadási időszak után az állapota nem megfelelő, az adott részt díjmentesen telepítjük újra.
  • Öntözőrendszer nélküli területre nem tudunk garanciát vállalunk. A kézi öntözésből, nem automata öntözőrendszerrel töténő locsolásból eredő hibák miatt nem tudunk garanciát vállalni. A nem megfelelő öntözés hatására kiszáradhat és akár ki is rohadhat a fű. A nem megfelelő locsolás okozza a gyepszőnyeg lerakása utáni hézagok ( felpöndörödik, szét nyílik) jelentkezését is.

A betapadás után ( 1-2 hét) keletkező talajegyenetlenségi problémákat sem tudjuk garanciában kezelni. Ezek a következők szoktak lenni.

  • Locsolás után a területre bemennek és a lábnyomok miatt alakulnak ki gödrök.
  • A vakondháló alatti vakond, pocok járatok miatt a talaj megsüppedhet.
Kertépítő kiválasztása
A kertépítéshez olyan kertépítőt kell találni, akiben megbízik, aki szimpatikus. Elvégre beengedi az otthonába. Aki törődik Önnel. Nem váratja meg sem a felméréssel, sem az árajánlattal. Többször találkozunk olyan ügyféllel, akinek mi pár napon belül küldtük az ajánlatot kertépítésre, de több hét alatt sem tudott dönteni, mert a másik kertépítő nem kapkodja el az ajnálatot, mert nem érti, hogy „az ügyfél a király”.
Kertépítés árajánlat tartalma
Tételes ajánlatot kell kérni a kertépítőtől. Hogyan tudná különben összehasonlítani 2-3 árajánlatot? Az egy-vagy pár soros ajánlatos cégek, pontosan ennyit fognak foglalkozni a kommunikációval, ha garanciális események.
Növények kiválasztása
Kertépítés egyik legfontosabb része az alapanyagok. Nem mindegy, hogy pl. egy áruházban vásárolják az alacsony minőségű növényeket, vagy kizárólag kertépítőknek fenntartott nagykereskedelmi kertészetekből. Az ügyfeleinket elkísérjük egy ilyen kertépítőknek fenntartott kertészetben, ahol saját szemükkel győződhetnek meg a hatalmas választékról és az elképesztő minőségről. Golfkocsiban kényelmesen és közösen kiválasztjuk a növényeket és nincs meglepetés.
Kertépítés alapanyagok minősége
A minőségre szükség van. 2 év garanciát bárki megadja az öntözőrendszerre. A régi  márkák már bizonyítottak ( Hunter, Rain Bird, Toro). Több olyan kertünk is van ahol 10 éve működik gondtalanul az öntözőrendszer. Az új/ismeretlen márkák tudni fognak ilyet? Gondolja át mielőtt igent mond egy elsőre kedvezőbb ajánlatra. Csak rostált földet engedjen be a kertjébe, hiába is érvelnek esetleg a sima föld mellett. A rostálatlan föld tele van göröngyökkel, kövekkel, amit finom tereprendezéskor ki kell gereblyézni és elszállítani konténerrel, ami növeli a költséget.

Gyepszőnyeg árak

Az áraink alaposan átgondolt árak, amelyek minőségi termékek, és szolgáltatások árai. A gyepszőnyeg ára nem tartalmazza a szállítás költségét, egyedi számolás alapján, a telephelytől számított távolságtól és a rendelt mennyiségtől függ.

Gyepszőnyeg ára akcióban minden ügyfelünknek 990Ft+áfa/m2 áron. Április 30-ig.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Így érsz el bennünket!

Keress bennünket, biztos lehetsz benne, hogy minket elérsz 🙂
Szigetszentmiklós, Dunaújváros
+36709324719
iroda@kertspecialista.hu
kerttervezeshez abra 2