Garanciáink

2004-óta tartjuk magunkat a garanciális elveinkhez
Árajánlatkérés

Kertépítés garanciáink

kertspecialista garancia

Öntözőrendszer garancia

Garancia: Az általunk telepített öntözőrendszerekre az átadás napjától számított 2 év garanciális kötelezettséget vállalunk. Garancia feltétele, hogy mi végezzük a tavaszi indítást és a téli légtelenítést. A fenti garanciális időtartam nem terjed ki az öntözőrendszert ellátó szivattyúra és annak tartozékaira (szivattyú, nyomáskapcsoló, lábszelep, kötőidomok, stb.) Ezeknél a gyártó által megadott garanciális időtartam érvényes. Az öntözőrendszer árajánlatunk nem tartalmazza a  téliesítést és a tavaszi üzembe helyezés költségét. Ahhoz, hogy garanciánkat igénybe vehesse, kérjük őrizze meg az öntözőrendszer telepítésére vonatkozó garancia lapot! 

 

kertspecialista garancia

Hidrovetés garancia

Ahogy a gyepszőnyeg-telepítés, úgy a hidrovetés sikerét is nagyban befolyásolja az öntözés minősége. Emiatt ebben az esetben is kétféle garanciával dolgozunk.

  • Öntözőrendszerrel ellátott területnél 100% kikelési garanciát adunk, vagyis abban az esetben, ha megfelelő öntözés mellett sem látható a várt eredmény, a hidrovetést megismételjük.
  • Öntözőrendszer nélküli területre nem tudunk garanciát vállalni. Amennyiben a kerttulajdonos nem az általunk javasoltak szerint biztosítja a kert öntözését, sajnos nem tudunk felelősséget vállalni a nem megfelelő kikelésért. A részleges garancia részleteiről mindig az árajánlat elfogadása előtt állapodunk meg a kerttulajdonossal.

 

kertspecialista garancia

Növény garancia

Növények telepítésekor eredési garanciát vállalunk.
Természetesen öntözőrendszerrel ellátott területen. Telepítés utáni betegségek, gombásodás esete nem tartozik garanciális probléma alá. Mivel a növények élőhelye sok esetben több száz kilométerre található a telepítés helyétől, ezen éghajlat, időjárás különbség hatására megfertőződhetnek. Telepítés után, eredésig, 2 hetente gombaölő szerrel kell a telepített növényeket kezelni. Ez már fenntartás része.

kertspecialista garancia

Gyepszőnyeg garancia

Gyepszőnyeg-telepítés esetén kétféle garanciával dolgozunk, attól függően, hogy az adott kertben automata öntözőrendszerrel vagy kézi locsolással gondoskodnak a növényzet öntözéséről. Ennek oka, hogy egy-egy gyepszőnyeg-telepítés után a kerttulajdonost minden esetben jótanácsokkal is ellátjuk, arra vonatkozóan, hogyan öntözze kertjét. Míg egy öntözőrendszer esetén akár a helyszínen be is programozhatjuk a rendszert, a kézi locsolás esetén sokkal nagyobb a veszélye annak, hogy a gyepszőnyeg a nem megfelelő öntözés miatt ég ki vagy roncsolódik.

  • Az öntözőrendszerrel ellátott területnél 100% eredési garanciát adunk. (amennyiben a teljes telajelőkészítést mi végezzük) Ez azt jelenti, hogy ha a 2-3 hetes betapadási időszak után a gyepszőnyeg állapota nem megfelelő, az adott részt díjmentesen telepítjük újra.
  • Öntözőrendszer nélküli területre nem tudunk garanciát vállalunk. (amennyiben a teljes telajelőkészítést mi végezzük) A kézi öntözésből, nem automata öntözőrendszerrel töténő locsolásból eredő hibák miatt nem tudunk garanciát vállalni. A nem megfelelő öntözés hatására kiszáradhat és akár ki is rohadhat a gyepszőnyeg. A nem megfelelő locsolás okozhatja a gyepszőnyeg lerakása utáni hézagok (felpöndörödik, szét nyílik) jelentkezését is.

A betapadás után (1-2 hét) keletkező talajegyenetlenségi problémákat sem tudjuk garanciában kezelni. Ezek a következők szoktak lenni.

  • Locsolás után a területre bemennek és a lábnyomok miatt alakulnak ki gödrök.
  • A vakondháló alatti vakond, pocok járatok miatt a talaj megsüppedhet.

 

 

Így érsz el bennünket!

Keress bennünket, biztos lehetsz benne, hogy minket elérsz 🙂
Szigetszentmiklós, Dunaújváros

+36307133335

kert@kertspecialista.hu

kerttervezeshez abra 2