Garanciáink

2004-óta tartjuk magunkat a garanciális elveinkhez Árajánlatkérés

Kertépítés garanciáink

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident sunt in culpa qui officia.

Öntözőrendszer garancia

Garancia: Az általunk telepített öntözőrendszerekre az átadás napjától számított 5 év garanciális kötelezettséget vállalunk. Garancia feltétele, hogy mi végezzük a tavaszi indítást és a téli légtelenítést. A fenti garanciális időtartam nem terjed ki az öntözőrendszert ellátó szivattyúra és annak tartozékaira (szivattyú, nyomáskapcsoló, lábszelep, kötőidomok, stb.) Ezeknél a gyártó által megadott garanciális időtartam érvényes. Az öntözőrendszer árajánlatunk nem tartalmazza a  téliesítést és a tavaszi üzembe helyezés költségét. Ahhoz, hogy garanciánkat igénybe vehesse, kérjük őrizze meg az öntözőrendszer telepítésére vonatkozó garancia lapot! 

 

Hidrovetés garancia

Ahogy a gyepszőnyeg-telepítés, úgy a hidrovetés sikerét is nagyban befolyásolja az öntözés minősége. Emiatt ebben az esetben is kétféle garanciával dolgozunk.

  • Öntözőrendszerrel ellátott területnél 100% kikelési garanciát adunk, vagyis abban az esetben, ha megfelelő öntözés mellett sem látható a várt eredmény, a hidrovetést megismételjük.
  • Öntözőrendszer nélküli területre nem tudunk garanciát vállalni. Amennyiben a kerttulajdonos nem az általunk javasoltak szerint biztosítja a kert öntözését, sajnos nem tudunk felelősséget vállalni a nem megfelelő kikelésért. A részleges garancia részleteiről mindig az árajánlat elfogadása előtt állapodunk meg a kerttulajdonossal.

 

Növény garancia

Növények telepítésekor eredési garanciát vállalunk.
Természetesen öntözőrendszerrel ellátott területen. Telepítés utáni betegségek, gombásodás esete nem tartozik garanciális probléma alá. Mivel a növények élőhelye sok esetben több száz kilométerre található a telepítés helyétől, ezen éghajlat, időjárás különbség hatására megfertőződhetnek. Telepítés után, eredésig, 2 hetente gombaölő szerrel kell a telepített növényeket kezelni. Ez már fenntartás része.

Gyepszőnyeg garancia

Gyepszőnyeg-telepítés esetén kétféle garanciával dolgozunk, attól függően, hogy az adott kertben automata öntözőrendszerrel vagy kézi locsolással gondoskodnak a növényzet öntözéséről. Ennek oka, hogy egy-egy gyepszőnyeg-telepítés után a kerttulajdonost minden esetben jótanácsokkal is ellátjuk, arra vonatkozóan, hogyan öntözze kertjét. Míg egy öntözőrendszer esetén akár a helyszínen be is programozhatjuk a rendszert, a kézi locsolás esetén sokkal nagyobb a veszélye annak, hogy a gyepszőnyeg a nem megfelelő öntözés miatt ég ki vagy roncsolódik.

  • Az öntözőrendszerrel ellátott területnél 100% eredési garanciát adunk. (amennyiben a teljes telajelőkészítést mi végezzük) Ez azt jelenti, hogy ha a 2-3 hetes betapadási időszak után a gyepszőnyeg állapota nem megfelelő, az adott részt díjmentesen telepítjük újra.
  • Öntözőrendszer nélküli területre nem tudunk garanciát vállalunk. (amennyiben a teljes telajelőkészítést mi végezzük) A kézi öntözésből, nem automata öntözőrendszerrel töténő locsolásból eredő hibák miatt nem tudunk garanciát vállalni. A nem megfelelő öntözés hatására kiszáradhat és akár ki is rohadhat a gyepszőnyeg. A nem megfelelő locsolás okozhatja a gyepszőnyeg lerakása utáni hézagok (felpöndörödik, szét nyílik) jelentkezését is.

A betapadás után (1-2 hét) keletkező talajegyenetlenségi problémákat sem tudjuk garanciában kezelni. Ezek a következők szoktak lenni.

  • Locsolás után a területre bemennek és a lábnyomok miatt alakulnak ki gödrök.
  • A vakondháló alatti vakond, pocok járatok miatt a talaj megsüppedhet.

 

 

Így érsz el bennünket!

Keress bennünket, biztos lehetsz benne, hogy minket elérsz 🙂
Szigetszentmiklós, Dunaújváros
+36709324719
iroda@kertspecialista.hu