Gyepszőnyeg Balaton

Ha kertépítést, gyepszőnyeget szeretnél a kertedbe, akkor jó helyen jársz!

2022-ben 15000m2-nyi gyepszőnyeget vásároltak tőlünk magánkertekbe. Ha te is szeretnél vásárolni gyepszőnyeget a Balaton környékén, akkor a következő gombra kattintva megteheted.

ittvasarolhatsz logo 500 kor 190101 300x300 1

Megbízható termékek

Gyepszőnyeg  és a gyepszőnyeg telepítéshez szükséges anyagok. Kertépítő cégek által letesztelt termékek.

probléma mentes kertépítés

Ha gyepszőnyeg telepítésre is szüksége van, úgy Cégünk 16 éves tapasztalattal vállalja, hogy a gyepszőnyeget Balaton településen is szakszerűen telepíti le. 

Egyszerű Vásárlás

Nem kell az interneten kibogarászni mi a megfelelő alapanyag a kivitelezéshez. Minden alapanyagot megvásárolhat.

Rendeld meg időben a kertépítés szolgáltatást!

Nagyon gyorsan betelnek a kertépítés  kapacitásaink. Nem vállaljuk túl magunkat, ezért időben kell lefoglalni.

Öntözőrendszer

 

Vásárold meg a kertépítéshez szükséges alapanyagot. Használj kertépítők által letesztelt kertépítési anyagokat.

Nem kell gondolkodnod, hogy honnan vásárolj gyepszőnyeget Balaton településein ha a projekted beindul, honnan szerezd be a megfelelő alapanyagokat, hogy az elvárt minőségű gyepszőnyeg telepítés létrejöjjön.Ebben segítünk neked!

Gyepszőnyeg ára

A gyepszőnyeg ára attól függ, hogy sport gyepszőnyeget vagy mediterrán gyepszőnyeget vásárolnak. A gyepszőnyeg ára nem tartalmazza a szállítás költségét, egyedi számolás alapján, a telephelytől számított távolságtól és a rendelt mennyiségtől függ.

Gyepszőnyeg png 950x50 1

„Az volt szimpatikus,  hogy éjjel kitöltöttem a ajánlatkérő űrlapot és másnap már hívtak. (Ja és ezt akkor, amikor más kertépítők vissza sem hívtak mert szezon van gondolom) Rugalmasan figyelembe vették mikor érünk rá a felmérésre, és részletes ajánlatot adtak, amit be is tartottak 🙂 A kert gyönyörű lett 🙂 Köszi Angi! Várjuk az őszi fenttartási csomagot 🙂

Kovács Szilvia

Boldog Megrendelő

„Magunk szerettük volna a kertünket széppé varázsolni, ebben tökéletes segítséget nyújtottak Angéláék. Összekészítették nekünk az összes profi alapanyagot, kiszállították, ( el is mehettünk volna érte) és kaptunk segítséget a kertépítés menetét illetően.  Örülök, hogy nem nekünk kellett összevélogatni az internetről:)

Miklós Adrienn

Boldog Vásárló

Gyepszőnyeg Balaton településeire, akár vásárlás, akár kivitelezés estén.

Segítünk kivitelezés vagy vásárlás esetén is. Kertépítésben 16 év tapasztalatával támogatjuk Önt.

Gyepszőnyeg információ

Gyepszőnyeg 250 cm hosszú és 40 cm széles. A talajvastagság 2-3cm.
A gyepszőnyeg súlya száraz időben 20-25 kg. 

Gyepszőnyeg telepítés

Ha gyepszőnyeg telepítésre is szüksége van, úgy Cégünk 16 éves tapasztalattal vállalja, hogy a gyepszőnyeget Balaton településen is szakszerűen telepíti le. 

Öntözőrendszer

Cégünk öntözőrendszer tervezésben és telepítésben is tud partner lenni. Akár velünk, akár mással telepítteti az öntözőrendszert.

KEZD VELÜNK A KERTÉPÍTÉST

Rendelj és vásárolj megbízható helyről. Itt 19 éves tapasztalattal segítünk Neked. Kerüld el a nem megfelelő termékeket, hogy hosszú távon gond és problémamentes kerted legyen. Ne feledkezz el a karbantartási rendszeredről sem. Tápanyagok, időpontok, feladatok.