Gyepszőnyeg png 1 1

Gyepszőnyeg Százhalombatta

Gyepszőnyeg Százhalombattán, 2004-óta érhető el a kínálatunkban. Telepítjük és értékesítjük is a településen.

Gyepszőnyeg

Gyepszőnyeg vásárlás ürlapon és email-ben a ertekesites@kertspecialista.hu címen, telefonon nem tudunk ajánlatot adni.

Gyepszőnyeg vásárlás

Gyepszőnyeg, az ellenérték átutalása után vehető át, addig nem szedi fel a termesztő.

 

Gyepszőnyeg árajánlat

MINDEN esetben email-ben adunk ajánlatot, mivel a kiszállítás költségét a szállított mennyiség és távolság függvényében a fuvarozó cég határozza meg. Hétköznap dolgoznak csak.

 

1

Minimális rendelés

 

Gyepszőnyeg vásárlás esetén , nincs minimális rendelési mennyiség!

 

1

Gyepszőnyeg mérete

 

250cm hosszú és 40 cm széles. A vastagsága 3cm

 

Gyepszőnyeg súlya

 

Száraz időben 25 kg, csapadékos idő után 30-40 kg

 

1

Gyepszőnyeg átvétele

 

A gyepszőnyeg Apostagi telephelyen és Gyál-Alsópakony telephelyen vehető át személyesen.

 

Gyepszőnyeg szállítása

 

Kiválaszthatja, hogy a gyepszőnyeg szállítást, a gyepszőnyeg termesztővel leszerződött fuvarossal kéri vagy saját maga oldja meg.

 

Gyepszőnyeg Százhalombatta árak

Az áraink alaposan átgondolt árak, amelyek minőségi termékek, és szolgáltatások árai. A gyepszőnyeg ára nem tartalmazza a szállítás költségét, egyedi számolás alapján, a telephelytől számított távolságtól és a rendelt mennyiségtől függ.

IMG 20150804 110303

Gyepszőnyeg telepítésről

Hosszú időbe és sok kísérletezésbe telt, mire megtaláltuk azt a gyepet, amelyet nyugodt szívvel nevezhetünk kifogástalan minőségűnek, de sikerült: gyönyörű, dús és szabályos, amelyre ránézve másra sem vágyunk, csak hogy leheveredhessünk a bársonyos zöld fűbe.
Első osztályú alapanyag: 14 hónapig szakértők által nevelt és szakszerű ápolással kezelt gyep, amely a gyepszőnyegezést követően azonnal tökéletesen mutat, 2 hét betapadási idő elteltével pedig terhelhető is. Bízunk gyepszőnyegeink minőségében, ezért bátran vállalunk 100% betapadási garanciát minden általunk lerakott gyepre. Természetesen öntözőrendszer szükséges.

kertfenntartas 001

Kiknek ajánljuk

Azoknak, akik számára fontos a gyorsaság, hiszen a gyepszőnyeg telepítés néhány óra alatt lezajlik. Azoknak, akik  nem tudnak, vagy épp nem szeretnének annyi időt a gyep ápolásával tölteni, mint egy termesztő. Aki nem szeretné feláldozni a gyermekeivel vagy házi kedvenceivel kertben töltött időt azért, hogy egybefüggő, zöld gyepszőnyeget neveljen. A kutyatartók esetén a fűmagos füvesítés szinte sosem vezet eredményre, hiszen ebben az esetben kedvencüket legalább két hónapig távol kell tartanunk a füvesített területről. A gyeptégla telepítés esetén elegendő mindössze 1-2 hétig kell a gyepet kíméljük.

Hogyan dolgozunk?

Próbáljuk a legtöbb információval ellátni az ügyfeleinket, hogy könnyebben megértsék mit adunk a kivitelezéssel. Egyeztetjük az Önnek megfelelő időpontot, általában telefonon.Ezen információ után kitűzzük kivitelezés időpontját, amit telefonon egyeztetünk Önnel.A kivitelezés időpontjáról küldünk egy levelet, amiben a munkatársunk elérhetőségét és az érkezés időpontját is leírjuk. Indulás előtt( 06:30 ), ha az időjárás megköveteli a munkatársunk felhívja Önt érdeklődve a helyi viszonyokról. Amennyiben szükséges, új időpontot keresünk.

IMG 20150511 140344
kertspecilaista logo szines 2 2

Miért minket válassz?

 • Általában a megrendeléstől számítva 2-3 héten belül tudjuk vállalni a munkákat.
 • Ha felvonulunk egy kertépítésre, akkor ott vagyunk a befejezéséig. Nem vállalunk be párhuzamos munkákat. Ön a legfontosabb akkor.
 • Gyorsan dolgozunk, nem dohányzunk, nem szemetelünk.
 • Tisztán adjuk át a területet.
 • Jelezzük érkezésünk időpontját, hogy ne kelljen várni ránk.
 • Általában estig dolgozunk, nem dobjuk el délután 5-kor a szerszámokat.
 • 19 éves kertépítési tapasztalatunk van. Nem vállaljuk túl magunkat munkával, betartjuk az időpontokat.
 • Nincsenek váratlan költségek.
 • A kivitelezés után is elér bennünket. Ügyfeleinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a munka elvégzése után is.
 • Facebook-on is megtalálsz bennünket
kertspecialista garancia

Garancia

Gyepszőnyeg-telepítés esetén kétféle garanciával dolgozunk, attól függően, hogy az adott kertben automata öntözőrendszerrel vagy kézi locsolással gondoskodnak a növényzet öntözéséről. Ennek oka, hogy egy-egy gyepszőnyeg-telepítés után a kerttulajdonost minden esetben jótanácsokkal is ellátjuk, arra vonatkozóan, hogyan öntözze kertjét. Míg egy öntözőrendszer esetén akár a helyszínen be is programozhatjuk a rendszert, a kézi locsolás esetén sokkal nagyobb a veszélye annak, hogy a nem megfelelő öntözés miatt ég ki vagy roncsolódik.

 • Az öntözőrendszerrel ellátott területnél 100% eredési garanciát adunk. Ez azt jelenti, hogy ha a 2-3 hetes betapadási időszak után az állapota nem megfelelő, az adott részt díjmentesen telepítjük újra.
 • Öntözőrendszer nélküli területre nem tudunk garanciát vállalunk. A kézi öntözésből, nem automata öntözőrendszerrel töténő locsolásból eredő hibák miatt nem tudunk garanciát vállalni. A nem megfelelő öntözés hatására kiszáradhat és akár ki is rohadhat a fű. A nem megfelelő locsolás okozza a gyepszőnyeg lerakása utáni hézagok ( felpöndörödik, szét nyílik) jelentkezését is.

Gyepszőnyeg Százhalombatta

Gyepszőnyeg Százhalombatt -án  is elérhető a minőségi, megbízható kertépítőt keresők részére. 2004 óta benne van a szolgáltatásainkban. Hatalmas tapasztalattal tudjuk az Ön kertjét is az elképzelése szerint elkészíteni. Vegye fel velünk a kapcsolatot a ertekesites@kertspecialista.hu címen.