PRÉMIUM GARANCIA.001

Öntözőrendszer garancia

Az általunk telepített öntözőrendszerekre az átadás napjától számított 5 év garanciális kötelezettséget vállalunk. 
Garancia feltétele, hogy mi végezzük a tavaszi indítást és a téli légtelenítést. A fenti garanciális időtartam nem terjed ki az öntözőrendszert ellátó szivattyúra és annak tartozékaira (szivattyú, nyomáskapcsoló, lábszelep, kötőidomok, stb.) Ezeknél a gyártó által megadott garanciális időtartam érvényes.
Az öntözőrendszer árajánlatunk nem tartalmazza a  téliesítést és a tavaszi üzembe helyezés költségét.
Ahhoz, hogy garanciánkat igénybe vehesse, kérjük őrizze meg az öntözőrendszer telepítésére vonatkozó garancia lapot!

Nem tartoznak a garanciáliskötelezettség körébe:

  • A garancia nem terjed ki a helytelen használatból eredő károsodás kijavítására.
  • Kerti gépek, szerszámok okozta mechanikai sérülések. Ezeket meg tudjuk javítani 
  • A növények növekedése, új növények telepítése esetén szükségessé váló áthelyezések, bővítések.
  • Villámcsapás, illetve az elektromos hálózaton bekövetkező zavarok okozta károsodások.
  • Az öntözőrendszer üzemeléséhez tiszta (szilárd és más szennyeződésektől mentes) víz szükséges, amelynek biztosítása semmilyen formában nem tartozik az öntözéstechnikai kivitelezés feladatai közé. Az öntözőrendszerrel kapcsolatos garanciális kötelezettség ezért nem vonatkozik a szennyeződések következtében fellépő bármely meghibásodásra, a rendszer ilyen természetű működési zavarainak elhárítására, vagy az olyan egyéb problémákra, amelyek szennyeződéssel kapcsolatosak.
  • Szintén nem érvényesíthető garanciális igény az olyan hibákkal kapcsolatban, amelyek az öntözőrendszer működéséhez kapcsolódó bármely külső szolgáltatás (pl. elektromos hálózat, vízellátás, más kivitelezők tevékenysége, stb.) zavarainak, vagy hibáinak következtében lép fel.

Általános garanciális feltételek, tudnivalók

  • Az öntözőrendszer meghibásodása esetén a hibát a megadott címen, telefonon, e-mail-ben haladéktalanul be kell jelenteni! Amennyiben a hiba természete indokolja, a probléma elhárításáig az öntözőrendszer működését le kell állítani!

Egyéb kérdésekben a vásárlót a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 306. / 307. §- aiban, valamint az 1978. évi 2. törvényerejű rendelet 6. § (1) bekezdésében, valamint a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben meghatározott jogok illetik meg.